8. toukokuuta 2012

Vilan trenssi

Olen ihan kokonaan unohtanut esitellä Hulluilta Päiviltä hankkimani kevättakin. Kyseessä on Vilan trenssi ei-niin-perinteisellä napituksella. Olen kyllä tykännyt takista ja oli hintansa (30,-) arvoinen ehdottomasti.

Napitus on piilotettu tuonne takin sisään neppareiden muodossa ja tuo rinnuksessa näkyvä nappi on ainoa tavallinen ja päälle päin näkyvä nappi.


6 kommenttia:

 1. Minä ostin myös tämän takin, beigenä. On kyllä ollu ihana. Tosi kaunis malli! Kurkkasitko paljonko takin alkuperäinen hinta oli? Olin kyllä yllättynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistaakseni 74,90 luki mulla hintalapussa. Olin itsekin aika yllättynyt, sillä nappien laatu hieman jännitti. Yhdestä kokeilemastani takista irtosi meinaan sovituksessa jo nappi. :) Tosin noiden takkien nappeja ei varmaankaan oltu Stockalla vahvistettu sen kummemmin eli veikkaan, että ovat ns. tehdasvahvuudella. :) Muutoin kyllä nätti ja kiva ryhdikäs takki!

   Poista
 2. On kyllä kiva trenssi! Eikä ollut pahan hintainen, mikäli tuo yli 70€ oli normihinta. Mahtava löytö :) Kelpais tännekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kelpaa mullekin! Mä jotenkin pidän tuota sellaisena hätävarana, tarkoittaen siis sitä, että olisin halunnut ihan sellaisen perus näköisen trenssin, mutta olin hieman myöhään liikkeellä ja siksi en löytänyt sellaista enää omalle budjetilleni sopivaa. :)

   Poista
 3. Oiiii, ihana!! <3 Kelpais todellakin myös tännekkin !! :) Todella hyvä löytö! Ihme ettei tarttunut omiin silmiin :o Hmm...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vilalla voisi olla valikoimissa jotain vastaavanlaisia, ootko kurkannut esimerkiksi nelly.comin valikoimaa?

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...