3. toukokuuta 2012

Uuden kodin eteinen ja valaisin


Tämän näköinen tulee olemaan uusi eteiseni! Tosi pienihän tuo on, mutta positiivista on, että siihen pääsee aika hyvin valoa olohuoneesta, kun on tuommoinen suhteellisen avoin. Pohdintaa on aiheuttanut valaisin. Mahtuuko väliovi avautumaan ilman, että ottaa kiinni valaisimeen olettaen, että valaisin on riippumallinen? Asuntonäyttö on vasta ensi viikolla, jolloin tietenkin tämäkin asia selviäisi.

Löysin kuitenkin eteiseen sellaisen valaisimen, että ei tarvitse oven aukeamista enää pohtia - eikä valaisimen hankitaakaan ;) - ja lisäksi eteinen valaistuu hyvin ja valaisinkin on ehkä maailman upein! ;)


Kyseessä on siis NetAnttilasta hankkimani Eglon neliömallinen Laranja-plafondi, jollaista onkin jo täällä blogistaniassa hehkuteltu. Valaisimen runko on terästä ja kromia sekä kokoa neliöllä on 49cm x 49cm. Ai että miten upea voi valaisin olla, olen auttamatta rakastunut! <3 <3 <3

P.S. Tämä valaisin on muuten NetAnttilassa nyt tarjouksessa! ( <-- lampun tietoihin pääset tuosta) Hintaa on vain 99,95 ja normaalisti hintaa on 149,90.


Kuvat: Rakennuttajan + NetAnttilan

2 kommenttia:

  1. mä olen miettiny just samaa valaisinta meille.. mutta mietin et sen pariks pitäs olla sit toinen samantyyppinen koska eteisessä on kaks valaisi paikaa.. tai sit kaks samanlaista.... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jos eteinen ei ole mikään ihan pikkuriikkinen, niin ehkä kaksi samanlaista voisi sopiakin. Tai sitten tosiaan jokin samantyyppinen, krominen ja simppeli. Itse tykkäsin NetAnttilan Wofi-valaisimista myös. Simppeleitä, mutta mielenkiintoisia. :)

      Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...