1. toukokuuta 2012

Style Vac - piristystä kotitöihin

Bongasin Salkkareita katsellessa mainoksen OBH Nordican Style Vac -rikkaimurista. Katoin jo joskus aiemmin, että jokin pirteän näköinen vekotin tuolla telkkarissa vilahti, mutta nyt tiirasin silmät tarkkana, mistä on kyse ja heti googlettamaan ja kappas! mikä vekotin. :)


Rikkaimurin sanotaan olevan tehokas ja täyteen ladattuna imurointiaika on 16 minuuttia. Imurilla voi puhdistaa mitä pintoja vain, vaikka patjat ja vaatteet. Imurin mukana tulee myös harjasuutin. Tämän hauskan design-vempaimen suositushinta on 79,90 eli ei edes kallis. Totta kyllä, mitä sanovat, että tätä voisi pitää jopa esillä kun on noin kivan näköinen. :)
Lisätietoa imurista löytyy täältä

Kelpaisiko tällainen teille? Itse ottaisin tuollaisen valkoisen koska vaan, jos vain saisin!! :)


Kuvat: OBH Nordica

8 kommenttia:

 1. Hauskannäköinen vekotin. Vähän mietityttää, että 16 min työskentelyaikaa ja kauanko sitten laite on laturissa? Ei sillä siivouspäivänä ehtisi kaikkia patjoja imuroida, mutta keittiössä, se ehkä olisi kätevä.:) Väreistä ja muotoilusta pidän kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tuolla kai olekaan tarkoitus imuroida kuin satunnaisia paikkoja, normi imurin lisänä tuo olisi oikein mainio. :)

   Poista
 2. Näppärän näköinen! Ja valkoisena sisustukseen istuvakin :) Olenkin funtsinut rikkaimuria, kun päivän ruokalista löytyy aika kattavasti pöydän alta kiitos pikkuisten. Eli imuroida saa useamman kerran päivässä tai viimeistään kerran illalla. Edullinenhan tuo on, varsinkin jos imutehoa riittäisi! Täytyypä tutkailla mittoja. Kiitti vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepa hyvä! Mielenkiinnolla odottelen käyttökokemuksia, jos joku moisen ostaa. :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Teillä voisin tommosen nähdäkin! :)

   Poista
 4. Olen pitkään ollut ostamassa vastaavaa, mutta kun ovat olleet NIIN rumia. Tänään ajattelin Pristamasta käydä ostamassa, kun taisi olla hintana 5:lla alkava. En vain osaa päättää minkä värisen sitä haluaisi :D Ehkä sitä pitää olla tylsä ja ottaa valkoinen. Kerron toki heti käyttökokemuksia kun sitten sen joskus saan käyttööni.

  VastaaPoista
 5. Valkoinen on ihana ja toisaalta, jos ei ole selkeää pidempiaikaista lemppariväriä muussa värissä, niin kannattaa pelata värin kanssa varman päälle. Tuota ei ihan heti viitsi ostaa uutta, kun kyllästyy väriin. ;) Kokemuksiasia odotellessa!

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...