21. toukokuuta 2012

Pohdintaa blogista ja viime aikojen ostoksia

Olen miettinyt viime aikoina aika paljon blogini tyyliä ja sisältöä. Sisustusblogihan tämä piti alkujaan olla ripauksella kosmetiikkaa, vaatteita, painonhallintaa ja ylipäätään arkeani. Koko elämäni on aika pitkälti muutoskurssissa ja siksi yllä mainitut aiheet ovat todella pinnalla. Uskoisin muiden kuin sisustusjuttujen määrän kasvaneen myös osittain siksi, että en ole sisustamista voinut kovastikaan harjoittaa muutoin kuin pakkaamalla kotia muuttokuntoon ja suorittaa joitain tarpeellisia hankintoja uuteen pieneen kotiini.


Nyt olen taas pyrkinyt keskittämään blogin aiheet sisustukseen, niin että blogiani silmäilemällä voi sanoa, että kyseessä on sisustusblogi tai vähintäänkin sisustuspainotteinen. Koska kuitenkin haluan esitellä myös niitä vaate- ja kosmetiikkahankintojani päätin yrittää kasailla aina useamman tuotteen kerralla esittelyyn. Näin ei tule yletöntä kosmetiikka- ja vaatevirtausta postauksiin. Ihonhoitoon ja terveyteen liittyvät jutut myöskin jatkuvat. Syy tähän on oikeastaan aika yksinkertainen: Monilla naisilla on ainakin jonkin verran ulkonäköpaineita tai vähintäänkin kiinnostusta ulkonäöstä huolehtimiseen. On kuitenkin naisia, jotka kärsivät samanlaisista ongelmista kuin minä, kuten atopiasta, epäpuhtaasta ihosta ja aiemmin mainitsemastani iho-ongelmasta keratosis pilariksesta. Näin ollen haluan jakaa tietojani ja kokemuksiani aiheesta, tietenkin mahdollisista ihanista onnistumisista sekä aina parempi, jos joku muukin saisi ongelmiinsa apua!

Johtopäätös:  Yritän jatkossa pitää blogini sisustusblogina, jossa sitten ihan oikeasti on ripaus muutakin. Olen tosiaan hieman liikaa lipsunut oikeasta aihepiiristä, mutta nyt on aika ottaa ryhtiliike. Siispä kollaasin muodossa viime aikaiset ostokseni ja jatkossakin tiivistettynä. :)


Ylhäältä vasemmalta alkaen pehmikkeet Tamariksen baltsujen kantaosaan kokoa pienentämään, Pirkka meikinpoistoliinoja, tilaajalahjaksi Lumenen heleyttävä silmänympärysvoide, Lumenen Sensitive Touch ripsari ja huulipuna, osoitekirja Tigerista, Garnierin Miracle Skin Perfector sävyssä 02 Light sekä Lumenen Berry Refresh Nourishing Hand Cream

2 kommenttia:

 1. Heissan,

  Mä olen mielelläni lukenut ihan kaikista aihepiireistä, mistä oot kirjotellu ja mun mielestä jokainen bloggaaja saa kirjottaa juurikin siitä asiasta mistä itse haluaa.
  Eihän se ole hyvä, että jonkun mielenkiintoisen asian jättää kirjoittamatta, kun se ei kuulukkaan blogin aihepiiriin!
  Jatka samaan malliin! Ja ihanaa kohta pääset sisustamaan uutta kotio :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että olet viihtynyt juttujeni parissa. :) Kirjoitan jatkossakin muistakin aiheista, mutta haluan nyt pitää linjan blogissani niin, että pääpaino on sisustusjutuissa. Kaipaan itsekin jonkinlaista selkeyttä tähän. Kiitos ihanista sanoistasi! :)

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...