9. toukokuuta 2012

Ihana paritalo myynnissä Porvoossa!

Antaapa kuvien puhua puolestaan!
Kyseessä on siis 4h + k + 2kh + s Porvoon Linnankoskenkadulla. Lisää tietoa löytyy Oikotieltä eli TÄÄLTÄ.

Itse tykkään äärettömän paljon tuosta vessasta, kodinhoitohuoneesta sekä ylipäätään talon hirsi- ja tiilielementeistä. Tuovat just sitä ihanaa mausteisuutta sisätiloihin. <3

16 kommenttia:

 1. On kyllä tosi kaunista! Kiitos kun linkitit tämän, olipa ihana motivaattori. Kiva nähdä miten muutkin on onnistuneet vanhan talon modernisoinnissa. :) Meidän projekti ei tunnukaan enää ihan niin hullulta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti remontointi ja rakentaminen turhauttaa joskus tosi paljon, voin kuvitella, että olisin aika rikki itse moisen projektin aikana ja jälkeen. Mut hieno koti teille tulee ja on sitten kaiken vaivan arvoista. :)

   Poista
 2. Aivan ihana!

  Ongelmat tuossa on lähinnä a) sijainti - ei muuten, mutta työpaikoilta vähän kaukana ja b) hinta - ei mahdoton, mutta rapsakka kylläkin. Vaan ainahan sitä voi unelmoida. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Porvoosta ajaa yllättävän nopeasti kyllä, monet tutuistanikin käyvät Loviisasta ja Pernajastakin töissä täällä. Hinta kyllä on todellakin rapsakka eli haaveiluksi jää. Asun ehkä lopun ikääni vuokrayksiössä ;)

   Poista
  2. Pointti on ehkä siinä etten halua asua missään, mistä pitäisi ajaa erikseen jonnekin. Kokemuksesta hetken kauempana asuneena tiedän ettei silloin tule lähdettyä ja sosiaalinen elämä näivettyy helpommin. Nyt on juuri hyvä kun voi lähteä koska tahansa ilman sen kummempia järkkäilyjä, ja jopa niin, että laittaa lapsen iltaunille ja suuntaa itse vaikka ravintolaan syömään rauhassa, tai iltakävelylle ja jäätelölle Kaivariin.

   Hintana valitettavasti on se, että nämä kämpät jäävät unelmaksi... Niin, ja voihan vuokrakämpätkin olla vaikka miten kivoja!

   Poista
  3. Kauniita asuntoja löytyy onneksi kaupungistakin. :) Varsinkin vanhoissa taloissa on paljon ihania juttuja.

   Poista
 3. Voi upeus, tosi inspiroivaa katsella tällaisia kuvia. Hinta on turvallisen välimatkan päässä omista realiteeteista, joten inspiraatioksi jääkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi voi silti aina haaveilla ja mielikuvitus-sisustaa! :)

   Poista
 4. Hei,
  Onko tämä vielä myynnissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten kuvien alle laittamasta linkistä klikkaamalla näkee, on ilmoittaja laittanut ilmoituksen lepotilaan. Tämä uskoakseni tarkoittaa, että ei ole joko myyty tai sitten on, mutta ilmoittaja ei ole muistanut poistaa ilmoitusta.

   Poista
 5. Ok, kiitos vastauksestasi. Ajattelin, että ennemminkin olisi vielä myymättä, kun on ilmoitus lepotilassa. Toiveajattelua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan se ollakin myymättä :) Jos vaikka eivät ole saaneet toivomaansa tarjousta tms.

   Poista
 6. Onkohan sulla kuvaajalta oikeus kuvien käyttöön??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole Oikotieltä erillistä lupaa kuvien käyttöön kysynyt, mutta kuvista näkyy kuvien omistusoikeus vesileimalla enkä ole näitä ominani esitellyt. Lisäksi, jos Oikotieltä oltaisiin minuun yhteydessä ja pyydettäisiin kuvien poistoa, sen tekisin. Tosin tässä kohtaa Oikotie tosin joutuisi pyytämään aika monelta kuvien poistamista blogeista ja muualta. Kiitos kuitenkin huomiostasi. :)

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...