12. toukokuuta 2012

Ei-sisustusostoksia

Tilasin H&M:lta hieman rennomman takin sekä nelly.comista Selected Femmen puseron. Kuvat eivät anna oikeutta vaatteille, mustaa on aina kovin vaikea kuvata.Takki on maiharityyppinen ja istuvuudeltaan todella hyvä. Takki oli H&M:ssa puoleen hintaan.

Pusero on 3/4 hihoilla, v-aukolla ja tuommoisilla koristevahvikkeilla varustettu kaunis hyvin laskeutuva takaata hieman pidempi. Vahvikkeet hihoissa ulottuvat olalta hihansuihin asti, niihin ihoa vasten pitää hieman totutella. Vaikka etuosa on lyhyempi, pusero ei korosta omaa paksua massuani. Kuten kuvasta näkyy, silitys on paikallaan ennen käyttöä. :) Tämäkin oli nellyssä puoleen hintaan ja tuli todella tarpeeseen, sillä pidempihihaiset puserot ovat kaapissani nykyään katoava luonnonvara. ;)

Nätimpi kuva SF:n puserosta on tässä postauksessa. Myös tuo Miracle Nails -lakka saapui paidan kanssa ja sitä toivonkin pääseväni testaamaan pian! :) Ehkä joskus vielä saan kynteni kuntoon, kun otan vielä käyttöön pretty.fi:stä tilaamani kynsienhoitovälineet.


Kuvassa pienet kynsileikkut, kynsinauhatrimmeri sekä kunnollinen kynsiviila vanhan paperiviilani tilalle.

Pääsispä jo muuttamaan niin voisi postailla sisustusjuttuja ihan kunnolla. Vai mitä olette mieltä, joko nää mun kauneus- ja vaatejutut kyllästyttävät?! Tosin olen kyllä käymässä sisustuksen lisäksi kokonaisvaltaista muutosprosessia läpi, että SINÄNSÄ nämäkin elämääni vahvasti kuuluvat. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...