5. toukokuuta 2012

Adam and Eve

Nyt kyllä iski kiinni kala koukkuun Inanaa näihin söpöläisiin!


Modernit ja minimalistiseen keittiöön sopivat pippuri- ja suolasirottimet. Designista vastaa - *rummun pärinää* Eero Aarnio! Mikä yllätys?! ;)

Aarnion omilla sivuilla hinta näyttäisi olevan 59 €, ei paha? Sirottimet näyttäisivät olevan yhteensopivat fyysisesti, aika mageeta. :) Olen itse etsinyt sopivan kauniita ja siroja, mutta kuitenkin moderneja sirottimia ja nämä olisivat sellaiset just eikä melkein. Ostoslistalle hujahtivat kyllä samantien. Pitääkin selvittää mistä muualta näitä saa. Alla kuitenkin hieman tarinaa näistä kaunokaisista.

"Professori Eero Aarnion PlastexDesignille suunnitteleman keraamisen Delight- sarjan suola- ja pippurisirottimet hurmaavat selkeillä muodoillaan ja tyylikkyydellään.  Muotoilijan työnimi sirottimille oli pipo, jonka muodot sirottimista voi helposti oivaltaa. Leikkisät sirottimet tuovat mieleen myös iloiset pelinappulat.
Suomessa käsityönä valmistetut upeat sirottimet tuovat iloa ruokapöytään ja ovat niin kauniita, ettei niitä tarvitse nostaa kaappiin piiloon odottamaan seuraavaa kattausta.
Aatami ja Eeva muodostavat upean setin, jossa isompi musta sirotin symboloi Aatamia, jonka hienon muodon ansioista valkoiselle Eevalle löytyy oma paikka Aatamin kyljessä.  Hopeanhohtoinen pakkaus tekee tästä setistä loistavan lahjan esimerkiksi kihla- ja hääpareille!"
Kuvat: Design Eero Aarnio

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...