30. huhtikuuta 2012

Yksi vaatekaapin kulmakivistä

Sanotaan, että jokaisen naisen vaakaapista tulisi löytyä tiettyä vaatekappaleita. Yksi niistä on bleiseri, jollaista minulla ei ole ollut. Olen sellaisen kyllä halunnut, mutta sopivaa ei ole löytynyt sopivan hintaisena ja sopivalla istuvuudella. Luin jostain, että keskivartaloltaan hieman pyöreämpien naisten kannattaisi valita bleiseri, jossa nappeja olisi vähintään kaksi. Kaksinappinen jakku "tukee" vatsanseutua paremmin kuin yksinappinen, joka tuo vatsaa enemmän esille.

Nyt H&M:lla kun 13.5. asti saa koodilla 9800 25% alennusta valitsemastaan tuotteesta, muistin heti, että kaapistani puuttuu bleiseri ja kävin kurkkimassa valikoimaa. Päädyin tilaamaan ihan perus bleiserin mustana ja tietenkin kahdella napilla. Nyt toivotaan, että bleiseri on sopiva ja vaatekaapistani ei ainakaan tätä kulmakiveä enää puutu. :)


Kuvan perusteella vaikuttaa istuvalta, olettaen siis, että koko on oikea. Aavistuksen muotoon ommeltu bleiseri on minulle sopivin, sillä vaikka keskivartalopyöreyttä löytyy, niin vyötäröni on kuitenkin kapeampi ja vyötäröä korostavat yläosat sopivat minulle toisin kun nykypäivänä kovasti muotia olevat yläosat, jotka kapenevat rinnan alta tuoden vatsan kyllä niin pömpön näköiseksi ihan kuin se ei pömpöttäisi ilman korostustakin. :D


Kuva: H&M

8 kommenttia:

 1. Yök, napillinen bleiseri ;-) Mulla on musta bleiseri, mutta vetoketjullinen kun en tosiaan mitään napillisia halua käyttää. Tosin enpä ole sitä bleiseriä ikinä käyttänyt, vaikka onkin tosi laadukasta räätälityötä ja ihan Britanniasta asti ;-) Ei vain ole mun tyyliä bleiserit sun muut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei bleiseri oo kaikkien juttu, pian nähdään onko minunkaan! :)

   Poista
 2. Toivottavasti tilaamasi bleiseri vastaa odotuksiasi! Bleiseri on mun juttu. Tällä hetkellä käytössä pari Zaran ja pari Lindeksin Holly & Whyten bleiseriä. Bleiseri ja farkut on rento, mutta kuitenkin siisti kokonaisuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti on tosiaan sopiva! Kävisi viileissä illoissa takkina ja muutenkin loisi vastakohtatunnelmaa huppareille. ;) Vielä vuosi sitten kun tosiaan saatoin kulkea gollegehousuissa ja huppareissa suurimman osan ajasta ;)

   Poista
  2. No mutta, eihän huppareissa ja collegehousuissa ole mitään vikaa ;-) Mä kuljin ennen aina korkkareissa viimoisen päälle laitettuna "muotivaatteet" päällä ja nykyään taas viihdyn hyvinkin androgyynisissä ja sporttisissa vaatteissa ja jalassa on pääsääntöisesti Karhut. Nyt kun laitan joskus jotain sellaista päälle mitä ennen käytin niin voi ahdistus miltä ne vaatteet tuntuvat. Niin sitä ihminen muuttuu ja kehittyy :-D

   Poista
  3. Ei niissä olekaan vikaa, ne on ihania päällä kun eivät purista ja kiristä. :) Aion mä niitä jatkossakin käyttää silloin tällöin, mutta haluan itselleni nyt toisenlaisen karderoobin. :) Vaihtelu virkistää!

   Poista
 3. Täällä itseasiassa lähti tilaukseen juurikin tuo samainen bleiseri. Ja lähtötilannekin on sama, jännitetään, tuleeko tästä vaatekappaleesta "oma juttu" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jei jeee, kiva kuulla että on muitakin jännittäjiä! Voihan se aluksi hieman virallisemmalta vaatekappaleelta tuntua, mutta sitähän voi sitten pehmitellä rennommilla osilla :)

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...