19. huhtikuuta 2012

Vihreä kevät sisustuksessa

Vihreä on yksi kevään suosikkiväreistä sisustuksessa. Se raikastaa muun muassa valkoista kotia ja saa kevään sykkimään sisälläkin.Kuvat: Ikea, Hemtex, Colore, Tikkurila2 kommenttia:

  1. Jostain ihmeen syystä mä joka kevät hurahdan tohon vihreään ja sit kun ostan jotain vihreää, totean että ei se nyt ookaan mun juttu. Toisaalta, ennen meillä oli tummempi sisustus jonka kanssa se jotenkin näytti tunkkaiselta mutta nyt vaaleamman kanssa olisi varmaan ihana ja raikas. Ikeassa ainakin on yhdet tyynyt jotka on ihan pakko saada..niin herkkullisen vihreät. Maltan ehkä ensi kevääseen. Tänä vuonna taitaa keltaisen jälkeen olla vuorossa turkoosi ja/tai pinkki. Kaapissa odottaa jo parit tyynyliinat, matot ja tietty Finlaysonin keittiöpyyhkeet noissa väreissä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hupsistakeikkaa, olipa jäänyt vastaamatta tähän! Vihreä tuntuisi olevan valkoisen kanssa tosi kivan näköinen, ehkä vihreä iskee joskus minuunkin. :) Nyt mennään tolla keltaisella. Vaaleanpunainenkin kiehtoo valkoisen kaverina, saa nähdä tuleeko sitä väriä kotiini jossain vaiheessa. :)

      Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...