27. huhtikuuta 2012

The Versatile Blogger AwardKiitos! 

Tässä tulee tunnustuksen säännöt:

1. Kiitä bloggaajaa, jolta sait tunnustuksen
2. Lisää The Versatile Blogger Award-kuva postaukseesi
3. Kerro 7 satunnaista faktaa itsestäsi
4. Nimeä 15 bloggaajaa
5. Ja kerro heille tunnustuksesta! :)

Sitten pitäisi vaan keksiä ne seitsemän asiaa ja niiden pitäisi vielä olla sellaisia, joita en ole itsestäni vielä kertonut. Voi olla hieman vaikeaa. ;)

1. Olen aika ahdistunut muutosta, vaikka kyseessä onkin aivan ihana asia. Olen aina asunut asunnossa, jossa on makuuhuone erikseen ja nyt olen muuttamassa asuntoon, jossa makuuhuone ja olohuone ovat samassa. Aika iso muutos.


2. Asun noin 10 kilometrin päässä Helsingin keskustasta.


3. Tunnustan, että mielelläni hankkisin osan elannostani jollakin blogiini liittyvällä. Tämä toive taitaa tosin olla vielä aika kaukana ja vaatii varmaankin jonkinlaisia aktiivisempia aktiivisia toimia. En tiedä miten voisin edistää toivettani. :)


4. Olen auttamatta koukussa Maikkarin uuteen sarjaan Kosto. <3


5. Inhoan odottamista ja vielä enemmän odottamista, jos se johtuu myöhästelevistä ihmisistä. Toisen ihmisen odotuttaminen on mielestäni epäkunnioittavaa. Pois lukien tietenkin satunnaiset myöhästymiset, jotka johtuvat itsestä riippumattomista syistä.


6. Joudun vaihtamaan työelämässä alaa, mutta en ole koskaan aikuisiälläni tiennyt miksi haluan "isona". Siksi opiskelinkin liiketalouden perustutkinnon suuntauksena taloushallinto ja siinä samassa lukion ja ylioppilastutkinnon. Nyt olen sitten ihan ulapalla.


7. Samalla kun muutan uuteen kotiini ja luovun tästä asuinympäristöstäni, joudun samalla luopumaan ihanasta kissastani herra R:stä. Jo pelkkä ajatuskin tuottaa tuskaa. :/
Jaan tämän tunnustuksen seuraaville blogeille ja myös silläkin riskillä, että jotkut ovat tämän jo saaneet.


lili's
Xenia's Day
lande by anna*
lisbet e.
Luksusta arjessa
Dawn
Uusi Kuu
Valkoinen Koti
Mansikkapaikasta vasemmalle2
All you need is White
Mii...
Esmeralda's
September 6th
Valkoinen Harmaja
Pienet on askeleet


Ihania blogeja kaikki ja olisin oikeasti halunnut listata vielä ainakin muutaman, mutta yritin pitää itteni kurissa, kun yleensä oon aika ahne antamaan näitä tunnustuksia hieman enemmän kuin "säännöissä" sanotaan. :)32 kommenttia:

 1. Voi, miksi sinun täytyy luopua R:sta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. R on niin kova raapimaan sänkyä ja sohvaa, että nyt kun on uusi koti ja uusi sohva niin en voi ottaa R:a sinne. Kuulostaa pinnalliselta, tiedän. Asiat vain harvoin ovat niin mustavalkoisia kuin miltä ne vaikuttavat. :/

   Poista
  2. Okei :-) Toki tiedän että asiat eivät ikinä ole vain mustavalkoisia ja epäilemättä tämäkin on monitahoinen juttu :-) Mulla vain on sellainen tilanne, että uhraisin vaikka koko omaisuuteni kunhan saisin vain pitää kissaa tai kissoja <3 Mutta en olekaan innostunut sisustamisesta ja kodista ylipäätänsä eli ihan sama vaikka tuhoaisivat kaiken :-)

   Poista
  3. Mä rakastan tuota karvapalleroa yli kaiken, kaikesta huolimatta. <3

   Poista
  4. pakko vastata tähän Satulle, että minä olen todella kiinnostunut sisustamisesta ja kodista, mutta silti ne eivät ole mitään kissojeni tai ylipäätään perheeni rinnalla :)
   vaikka laittaisivat koko talomme uusiksi, on ne meille tärkeimmät <3

   Poista
  5. S: Kuulostaa siltä että todella rakastat kissojasi <3 Perheenjäseniähän ne ovat siinä missä ihmisetkin, ainakin minun mielestä :-)

   Poista
 2. Hei kiitos kaunis tunnustuksesta!:) Täytyykin toteuttaa tämä joku päivä, nää pienet "paljastusfaktat" on aina niin kivoja;>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva tietää blogikavereista aina jotain pientä. :)

   Poista
 3. Kiitos tunnustuksesta! :) <3

  Minulla muutama tunnustus olisikin odottelemassa jo toteutusta. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos tunnustuksesta! En olekkaan ennen aivan samaa tunnustusta saannut, joten jossain vaiheessa tartun vielä haasteeseen. :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä ja ihanaa viikonloppua sinnekin! :)

   Poista
 5. Voi ei... Minne Hra R. menee?? :( Toi oli kyllä ihan ylläri, että asut Helsingissä... :) Mä olen jotenkin kuvitellut, että sä ja Miia asutte jossain kaukana. :) Positiivista. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Khih, mä oon asunut ikäni Helsingissä. :) Ja R menee jonnekin, missä sen on hyvä olla. Asiat eivät aina ole niin helppoja. :/

   Poista
  2. Tuota... Jos hra R.lle ei ole vielä sijoituspaikkaa, niin minä tietäisin yhden. Äitini nimittäin etsii kissaa, kun meidän viimeinen kehrääjähän jouduttiin viemään sinne viimeiselle matkalle... :/

   Poista
  3. Jos haluat, laita mulle sähköpostiin lisää tietoa. Voin sitten kertoa tästä mahdollisuudesta R:n ns. oikealle omistajalle. R:n tarina on sinänsä siis mielenkiintoinen, että vaikka onkin nyt mun kissa niin ei kuitenkaan ole. ;) Osoite löytyy tuolta sivupalkista. Ja R on noin 13-vuotias läheisyydenkipeä ihanuus. <3

   Poista
 6. kiitos paljon kun muistit mua :)
  mulla on näitä rästissä jo ennestään, mut kyllä mä tänkin vielä jonain päivänä toteutan (kun vain ehdin ja keksin jotain täytettä noihin kohtiin :D)

  ja miksi ihmeessä luovut kissasta?? mä oon aina valinnu asunnot sen mukaan et mulla on kissoja, ei toisinpäin. ei perheenjäsenestä noin vaan luovuta hei! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä uuteen kotiin saisi ottaa kissoja, mutta tämä ihana herra on tosi kova raapimaan huonekaluja, varsinkin sänkyä ja sohvaa eikä raapimismatostakaan ole hyötyä ollut. Tää homma ei ole ollenkaan niin yksinkertainen kuin miltä se ulos päin voi vaikuttaa. :/

   Poista
 7. Kiitos tunnustuksesta! pitääkin yrittää lähiaikoina tarttua haasteeseen :) ja harmi kissasta luopuminen, se olikin aika ylläri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi ollut kiva saada R mukaan uuteen kotiin. Olisi saanut siellä parvekkeella auringossa möllötellä ja naatiskella :|

   Poista
 8. Kiitos kun ilahdutit tunnustuksella:)

  P.S. Olen myös hulluna Kostoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ihmettelin itsekin, miten silleen koukutuin. Ihana sarja :)

   Poista
 9. Vastaukset
  1. Ole hyvä ja tätä kautta vielä onneksi olkoon uuteen blogiportaaliin siirtymisestä. :)

   Poista
 10. Kiitos Inanaa! Olipa kiva tunnustus! :)

  VastaaPoista
 11. Mä arvasin et tuo Kosto on hyvä! Onneks tajusin alkaa tallentamaan. Jaksot odottelee boksilla sitä hetkeä kun ehdin aloittaa katsomisen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa katsoa pian, tosi hyvä sarja ja huomenna se taas tulee! :D

   Poista
 12. ihana postaus, näitä tunnustuksia on niin kiva lukee! :)

  http://mmilya.blogspot.com <-- saa tulla moikkaamaan ja lukijaksikin saa liittyä jos tykkäät! :)

  VastaaPoista
 13. Pitääkin käydä kurkkaamassa! :)

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...