26. huhtikuuta 2012

Tove Parkas

Nyt minullakin on "blogitakki" eli Jeane Blushin Tove Parkas! :) Nelly.comin alesta bongasin mustan parkasin omassa koossani ja eikun tilaukseen, vaikka onkin kesä tulossa. Nyt voin olla rauhallisin mielin, kun tiedän, että talven takkitilanne on hanskassa.
Kunnolliset taskut, läppätaskussa nepparikiinnitysTakin sisällä kiristysnauha vyötäröllä


Just love it! Ja pakko korostaa kallisarvoista vinkkiä: Tämä takki on malliltaan iso, joten ostaessasi Tove Parkasin, ota normaalia kokoasi pienempi koko. Eli jos normaalisti olet kokoa S, ota takki kokoa XS.

Tämän takkiostoksen myötä lähtee kierrätykseen kaksi villakangastakkia, untuvatakki sekä yksi normaali toppis. Jäljelle jää tämän lisäksi vain lyhyempää mallia oleva Icepeakin toppis.

4 kommenttia:

 1. Tuo takki on kyllä rakkautta<3 Mä haalin kans ton alesta talvella ja oli kyllä paras ostos pitkään aikaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olisin sovittaessani voinut ihan hyvin jättää takin päälleni. ;D Meinasin jo talvella, että tahdon tuon, mutta en raaskinut ostaa. Nyt kun maksoi vajaa 50 euroa, niin lähti kyllä salamana tilaukseen. Eikä ainakaan sovituksen perusteella ole katumukselle sijaa! <3

   Poista
 2. Ostin myös alkutalvesta saman takin ja on kyllä kiva ja lämmin :) <3 Itse käytän vähän vaihtelevasti yläosissa XS tai S. Tästä takista jouduin kuitenkin ottamaan tuon isomman koon, S:n. XS ois muuten ollut parempi, mut vähän tiukka lantiosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka en talvea odotakaan, niin periaatteessa odotan kuitenkin, että pääsen käyttämään Tove Parkasia. :)

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...