2. huhtikuuta 2012

Sujahdus!

Jippijaijee! 2009 Tukholmasta ostetut mustat Onlyn farkut sujahti jalkaan. Mä ihan niinku piruuttani ajattelin sovittaa ainuita farkkujani, jotta tietäisin paljonko vielä pitää keventyä ennen kuin ne mahtuu jalkaan. Mut ne mahtu! Tai siis mä mahduin niihin. ;) Siispä nyt kun tuolla on tollanen lumiloskamössökeli, niin laitankin tänään farkut ja kumisaappaat jalkaan. <3Inhoan kuvata puseroita ja paitoja henkarilla, ne näyttää jotenkin kulahtaneilta lumpuilta roikkuessaan henkarissa. ;) Mutta tuo on tuollainen hieman pidempi v-aukkoinen ohut neulepusero. Näiden kanssa vielä lyhytmallinen Vero Modasta ostettu villakangastakki. Oliskohan se Onlyn...


Farkut: Only
Vyö: Diesel
Kumisaappaat: Seppälä
Pusero: H&M


P.S. Mä en muista, koska viimeksi olisin voinut käyttää muita kuin legginssejä farkkuja!!! <3

4 kommenttia:

 1. Ihan huippua! Onnea! =)

  Tuliko tulokset parannetulla ruokavaliolla vai lisätyllä liikunnalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon syönyt viime aikoina todella kevyesti, jopa liian vähän. Asia varmaan muuttuu jonkin verran, kunhan kelit antaa myöten lenkkeilylle. Sitten on pakkokin syödä enempi.

   Poista
 2. Mahtavaa, eikö oo mukava huomata kunnon konkreettisia muutoksia! :) Hieno saavutus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan tällaiset pienet edistysaskeleet tuovat toivoa ja lisäävät motivaatiota! Oli kyllä aika hassu kulkea farkuissa, kun olen jo vuoden kulkenut legginsseissä ja hameissa, jotka nekin ovat edelleen suosikkejani eivätkä jää laihtuessa käyttämättä. :)

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...