6. huhtikuuta 2012

Ostoslistalla Ikeasta

Huomenna on Ikea-päivä. <3 Pitkästä aikaa pääsee ihan ajan kanssa kahlaamaan valikoimia ja hankkimaan tarvittavia juttuja, pääasiassa säilytystarvikkeita. Seuraavat jutut ovat ostoslistalla, saapi nähdä mitkä niistä kaikista saan kotiutettua. :)Valkoisia Bumerang-ripustimia kaksi pakettia (8 kpl / 1 pkt)
Droppar-säilytyspurkkeja 4 kpl (à 1,8 litraa)
Valkoisia pukupusseja kaksi pakettia (3 kpl / 1 pkt)
Valkoinen Burson-jakkara (säilytystilaa sisällä)
1-urainen Kvartal-verhokisko 2 kpl (à 140 cm)
Kvartal-jiirilaatikko + saha8 kommenttia:

 1. Meilläkin ehkä tiedossa Ikea-reissu nyt pääsiäisenä, tosin ei luultavasti huomenna. Rajan takana Ikea kun on auki pääsiäisenäkin :-) Droppar-purkit meidänkin listalla, tosin pienempinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko siksi hankkia tuollainen 1,8 litrainen sillä 0,8 litran purkkiin ei mahdu esim. kilo kaurahiutaleita ja 1,5 litrainen on sellainen kapoinen esimerkiksi spaghetille sopiva. :)

   Poista
  2. Meille ne purkit tulevat mausteille :-)

   Poista
  3. Mullakin on suunnitelmissa hankkia Dropparin maustepurkkeja. Se suunnitelma saa nyt tosin odottaa, kun noi isommat on akuutimpi hankinta.

   Poista
 2. Minulla on paljon noita valkoisia henkareita. En tiedä johtuuko se minusta käyttäjänä vai onko ollut vain huono tuuri. Aika monesta on maali lähtenyt henkarin kärjistä pois ja sitten se kulunut osa raapii vaatetta kun sen laittaa henkarille.
  Uusina kyllä kauniin näköisiä :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui! Toivottavasti noissa pysyisi maalit paikoillaan. Tosi kurjaa, jos se halkeilisi. Eihän noi toki mitään laatupuuta ole, kahdeksan henkaria kun saa vitosella niin ei tietenkään mitään todella laatutavaraa sovi odottaakaan. :)

   Poista
 3. Muista ostaa nuo kattokiinnikkeet verhokiskoihin, ne myydään erikseen, tiesit jo varmaan, mutta muistutin vaan... Meille kävi just niin, että ei tiedetty, napattiin kiskot mukaan ja kotio, seuraavana päivänä uus ikean reissu ja rahaa meni enemmän kun edellisenä päivänä :O) HIH!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä ku sanoit! Mä olisin ollut just niin pöljä etten olisi itse tajunnut. :D Pitääkin käydä kurkkaamassa, millaiset kiinnikkeet niihin kuuluu --->

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...