16. huhtikuuta 2012

Nyt saa riittää

Olen Inanaa. Olen ostoholisti.

Tilasin Gina Tricotilta tällaisen Luna Tank topin. Tässä viehättää pitsi ja ajatus siitä, että tämä näyttää varmaan ihanalta neuleen tai jakun alla.

Huomenna käyn hakemassa aiemmat tilaukseni Ginalta ja H&M:lta. Pohdin, harkitsen ja teen pitämispäätökset tarkkaan. Palautan herkästi, jos on hiemankaan jotain epävarmuutta. Tämän topin lisäksi on tulossa vielä muutama jälkitoimitus H&M:lta ja niiden kanssa toimin samoin. Sitten saa riittää.

Tunnustan, että tämä vaatekaapin uudistusprojekti on nyt lähtenyt hieman käsistä. Tässä alkaa olla pian manian merkkejä. Pakko Aion pitää pitkän tauon vaatteiden hankinnassa, ja uusia vaatteita kaappiini saa ilmestyä vain, jos jostain lahjoituksena saan. Muutoin näillä nykyisillä vaatevarastoilla mennään syksyyn asti. Poikkeuksena on ehdottoman tärkeät vaateostokset, kuten esimerkiksi jos leggarit menee rikki tai jotain vastaavaa.

Aika nolo tunnustaa tällaista, mutta ehkä tällä tavalla saan lisämotivaatiota pitää lupaukseni. Talouden kanssa tulee olemaan tiukkaa muuton myötä ja nyt mun on tehtävä kaikkeni sen eteen, etten joudu pahaan talouskriisiin.

Pahimpiin shoppailuvieroitusoireisiin tulen varmasti tekemään ikkunaostospostauksia, sori jo etukäteen! ;)EDIT: Tämä ihana pitsitoppi lähti palautukseen!

Kuva: Gina Tricot

6 kommenttia:

 1. Hienoa kuulla että on kohtalotovereita. :D
  Nyt pitäisi laittaa kukkaron-nyörit tiukasti kiinni, mutta kun shoppailu on niin kivaa ja kesäkin on tulossa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on vaan pakko pistää kukkaron nyörit suppuun. Tuli niin kova ahdistus, että (ainakin hetkellisesti) tuli oikein ostosahdistus eikä juuri nyt tee mieli ostaa enää mitään! Toivottavasti pystyn pitämään itseni kurissa.

   Poista
 2. Tiedän tunteen. Itsellä lähtee kanssa niin helposti käsistä tuo nettishoppailu, että on parempi jos ei sitä ensimmäistäkään pakettia laita tilaukseen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kävi niin "hyvä tuuri", että H&M:n paketista lähtee osa palautukseen ja samoin ensimmäinen Gina Tricotin paketti, jossa oli pari paitaa lähtee myös sopimattomana palautukseen. :) Samoin nellyltä tilaamani Luanna Coat lähtee sekin takaisin!

   Poista
 3. Tuo toppi on kyllä ihana, ai että :) Kukkaronnyörit on täälläkin supussa ja ahistaa kun takaraivossa takoo koko ajan ettei tartteis ees katella mitään kun ei ole varaa. Se vaan lietsoo ostamaan :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se oo helppoo ollenkaan pitää nyörejä supussa. :/

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...