27. huhtikuuta 2012

Method pyykinpesuneste Pioni Blossom

Pidän Methodin tuotteista. Se on fakta.


Sain vihdoin kulutettua loppuun Methodin pyykinpesuaineen Fresh Airin ja odotin kuumeisesti, että pääsen kokeilemaan tätä Pioni Blossomia, jonka sain kokeiluun Eettiseltä Luksukselta. Pullosta haisteltuna tuoksu ei ollut niin hyvä, kuin Fresh Airissa. Sitten vaan *pumppump* ainetta koneeseen ja kone pyörimään.

Koneen pyörittyä avasin pesukoneen luukun ja voi että, haju oli tunkkainen eikä vaatteetkaan tuoksuneet hyvältä. No, pyykit kuitenkin kuivumaan ja pesukone puhdistumaan 95 asteeseen. Sitten uusi yritys, vaatteet koneeseen ja kone päälle. Nyt pääsisin vihdoin tuoksuttamaan ihanaa puhdasta pyykkiä! 

Valitettavasti sama kuitenkin toistui. Vaatteet tulivat koneesta ummehtuneen hajuisina. Aamulla myöskin makuuhuoneen joutui tuulettamaan, sillä haju oli niin voimakas että koko huone tulvi vahvaa omituista hajua. Nyt olin jo aivan varma, että mun pesukone on yksinkertaisesti aikansa elänyt ja saan heittää sillä vesilintua.Niinpä täytin Fresh Airin putelin saamastani täyttöpussista. On muuten tosi kätevä. Korkki vain auki, nesteen kaato pulloon ja korkki takaisin kiinni. Pussin pohja on sellainen, että se pysyy nätisti kasassa ja pystyssä vielä vajaanakin. :)

Siispä pyykit taas vaihteeksi koneeseen, Fresh Airia pesuainelokeroon, kone päälle ja sitten vaan peukut ja varpaat pystyyn! Pyykit tulivat koneesta huomattavasti raikkaamman tuoksuisina ja uskon, että kun vielä puhdistan koneesta loputkin Pioni Blossomin jäämät, niin pyykinpesu on taas mukavaa ja saan päälleni raikaalta tuoksuvia vaatteita. Fresh Air vaan pitää edelleen ykkössijaa käyttämissäni pesuaineissa. <3

Aion todellakin mennä joku päivä kukkakauppaan haistelemaan pioneja kun en tiedä miltä ne tuoksuvat ja verrata tuoksua pesuainepullon tuoksuun. Käyttökokemukseni perusteella en valitettavasti uskalla Pioni Blossomia suositella. Toki hajuaisteja on erilaisia ja koko aikuiselämäni olen tottunut käyttämään hyväntuoksuisia huuhteluaineita pyykinpesuaineen rinnalla. Fresh Air on ensimmäinen pesuaine, jonka kanssa en huuhteluainetta ole käyttänyt enkä koe sellaisia tarpeelliseksi enää omassa pyykinpesussani. Ja tästä eteenpäin ei valitettavasti myöskään Pioni Blossom kuulu pesuainevalikoimiini. :/

Onko muilla kokemusta Pioni Blossomista?


[Tämä postaus on tehty yhteistyössä Eettisen Luksuksen kanssa]


8 kommenttia:

 1. Hei, mun blogissa on sulle tunnustus! :) http://littlebigthings-littleb.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Mä olen myös sitä mieltä, että pyykin täytyy tuoksua hyvälle. Ja taidan ehkä vähän lotratakin huuhteluaineella :D Comfort on ollu suosikkina jo pitkään ja tuoksuja tulee vaihdeltua joka pullon jälkeen, ettei pääse kyllästymään. Olen tainnut vähän jämähtää niihin tiettyihin, enkä osaa kokeilla uusia merkkejä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua jännitti jättää huuhtis pois, mutta kun käytin tuota Fresh Airia, niin en ole enää osannut edes kaivata huuhtista. Suosittelen! :)

   Poista
 3. Mä menin just eilen ostamaan stockalle uutta Methodin pyykinpesuainetta ja pähkäilin Fresh Airin ja ton Pionin kanssa. Päädyin Fresh Airiin, koska mä aattelin et toi toinen vois olla vähän liian voimakastuoksuinen, itse en nimittäin ole mikään kukkaistuoksujen ystävä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en edes tiedä, onko tuo tuoksu kukkainen. Vahva ja tunkkainen... tiedän lisää sitten kun olen päässyt haistelemaan oikeita pioneja :)

   Poista
 4. Minä olen tykänny ihan hirveesti tuosta Pionin kukka pyykinpesuaineesta! Minun mielestä se tuoksuu ihanan raikkalle (laitan 4 pumppausta täyteen koneelliseen) Ei tule liian voimakas tuoksu, vaan just semmonen sopiva! Kylppärikin tuoksuu pyykinpesun jälkeen ihanan raikkalle!:-)
  Outoa minusta, että sinä olet kokenut sen jotenkin tunkkaisena ja liian vahvana :o
  Voisihan sitä itsekin kokeille seuraavaksi vaikka tuota Fresh Airia ja verrata. Uskon kuitenkin, että tulen pysymään näissä Methodin pyykinpesuainessa, on niin helppo ja nopea käyttää, ei tarvitse erikseen huuhteluainetta, eikä jätä vaatteisiin mitään pesuainetahroja, mitä pyykinpesujauhe joskus jättää. Aluksi kyllä jännitti, että miten voi neljä pumppausta saada koneellisen pyykkiä puhtaaksi ja raikkaan tuoksuiseksi, mutta loistavastihan se toimii!:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä aion myös pysyä Methodin tuotteissa, tykkään niistä noin yleisesti ottaen kyllä. Harmi, että tän Pionin kukan kanssa kävi näin. Tuoksu vaan oli voimakas ja enempi tunkkainen kuin raikas. En tiedä kuinka paljon vaikutusta pesukoneen kunnolla on, mutta en usko että kovinkaan paljon, sillä Fresh Air ei tuoksunut pahalle ja tunkkaiselle. Aika hämmentynyt olen minäkin. :)

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...