16. huhtikuuta 2012

Method Foaming Hand Wash | Sweet Water |

Kerroin taannoin kokemuksistani Methodin vaahtoutuvasta käsisaippuasta, tuoksuna Green Tea. Pesuteho ja muut ominaisuudet olivat hyviä, mutta en juurikaan pitänyt saippuan tuoksusta. Eettinen Luksus lähetti minulle toisen saippuan kokeiltavaksi, tällä kertaa tuoksuna Sweet Water.Nyt päästiin asiaan! Pullon ulkonäkö miellyttää minua suuresti. Neste on läpinäkyvää ja luo jo olemuksellaan puhtaan tunteen. Tuoksu on äärimmäisen mieto, mutta hyvä. Olen käyttänyt saippuaa ahkerasti, varsinkin nyt kun pakkailen tavaroita sanomalehtiin ja vietän aikaani varastossa. On ihana puuhien jälkeen pestä tällä kädet.


Tämäkin saippua siis vaahtoutuu pumpattaessa (kuvassa vaahto ehtinyt hieman laskea ennen kuin sain tarpeeksi vakaaksi käden kuvaa varten ;) ) ja pesee tehokkaasti myös inhottavan painomusteen. Tuoksu tosiaan on mieto, mutta kuitenkin puhtauden tunnetta luova. Koska puteli ja neste ovat läpinäkyviä, pullo miellyttää myös ulkonäöllisesti ja erittäin mielelläni säilytän tätä tiskipöydän reunalla näkyvillä.


Tämä jää kyllä käyttöön, ihana! Ja voin suositella. Tätä Sweet Wateria on myös geelimäisenä nestesaippuana, jos vaikka haluaa mieluummin ei-vaahtoavaa. :)Ainesosatiedot löytyvät täältä.


[Postaus on tehty yhteistyössä Eettisen Luksuksen kanssa]


4 kommenttia:

 1. Mä en osaa kuvitella millanen tuoksu on sweet water :D Osaatko kuvailla? Siis tosi mieto ja vähän makea? Vai Go Nakedin tapainen tuoksuton?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti ihan käydä pesemässä kädet, että sai vähän tuoksupintaa. Sanoisin, että makealta tuoksuu mutta ei aavistustakaan ällöltä mielestäni. Voisin sanoa, että tuoksuu myös pesuaineelta, puhtaalta, raikkaalta, pehmeältä. Ei kuitenkaan miltään teollisuuspesuaineelta. Mä olen maailman huonoin arvioimaan tuoksuja. Sanoisin, että sun arvauksesi osuu ainakin mun mielestä aika kohdalleen. Tuoksuton tuo ei ole, kuten Go Naked. :)

   Poista
  2. Okei kiitos :D Ai niin ja mun blogissa on sulle haaste! :)

   Poista
  3. Hui! Käynpä kurkkaamassa. :)

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...