11. huhtikuuta 2012

Lattiamateriaali

Pientä sneak peekia olisi tiedossa. Kun nykyisen asuntoni lattia näyttää tältä,


näyttää se uudessa kodissa tältä:


Kyseessä Parador Click'In 8/32 Natural Oak 3-säle elikkä siis Paradorin laminaattia. Käyttöluokka on 32 eli sopivan kestävä asuinhuoneistoon. 1-sauvainen olisi toki aina hienompi, mutta tähän mennessä vain perus muovilattia-asunnoissa asuneena tuo laminaatti 3-sauvaisenakin kelpaa paremmin kuin hyvin! En voisi olla kovin paljon tyytyväisempi ja onnellisempi lattivalinnasta (en sitä toki itse valinnutkaan). Tietenkin on aina se, että mitä enemmän oppii lattiamateriaaleista, sen enemmän tietenkin muuttuu ja kasvaa vaatimuksetkin. "Tieto lisää tuskaa" ja "Nälkä kasvaa syödessä" ovat ihan paikkansa lunastaneita sanontoja. ;)


2 kommenttia:

  1. Voi miten kaunis laminaatti! Tosin hyvä minun on täällä hihkua sen kauneutta, kun samantyylistä löytyy myös meidän kodista. Se on tosin hailakkaampaa, ja taittaa enemmän kylmään. Tykkäilen kovin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saahan sitä omasta laminaatista tykätä ja hihkua. :) Kyllä minäkin oon tuohon tyytyväinen, tämän karsean muovilattian jälkeen. Tai no muoviahan se laminaattilattian pintakin on. :D

      Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...