12. huhtikuuta 2012

Kurkistus kylpyhuoneeseen

Kylpyhuone on yksinkertainen ja vähäkalusteinen, kuten vuokra-asunnoissa on tyypillistä. Puitteet ovat kuitenkin lähtökohtaisesti paremmat kuin tässä nykyisessä murjussani.

Seinät ovat valkoista laattaa ja lattia harmaata laattaa. Sisustusmahdollisuudet ovat siis huippuluokkaa nykyiseen verrattuna. Hyvästi siniset kylppärin seinät!

Kuvanlaatu on hieman heikko, mutta nää onki vaan sneak peekejä :)


(Kuvat rakentajan eivätkä ole juuri minun tulevasta asunnostani)


8 kommenttia:

 1. Mua vähän ärsyttää kun noissa uusissa taloissa ei useinkaan ole mitään suihkuseiniä/kaappeja, eihän verho suojaa juuri mitään! Tai sais varmaan lisämaksusta jonkun seinämän.. :D Mut muuten ne miellyttää, kuten uudet asunnot yleensäkin, mua paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en ole ollut niin moksiskaan suihkuseinän puuttumisesta. En ole koskaan osannut oikein kaivata sellaista. Itseäni ehkä enemmän harmittaa, kun perus vuokra-asuntojen kylppäreissä ei ole mitään integroituja säilytyssysteemejä peilikaapin lisäksi. Pitää siis itse hankkia hyllyä ja sen semmoista, mihin saa shampoot ja muut putelit. Tuo suihkutangossa oleva alusta on aika onnettoman pieni. Tässä nykyisessä asunnossa oli myös semmoinen, mutta se oli niin mähmäinen että heitin sen pois.

   Poista
  2. Totta, se on kyl ongelma meidänkin kylppärissä vaikka onkin vanhempi talo :D meiltä ei siis löydy peilikaappiakaan...

   Poista
  3. Peilikaapin puuttuminen on jo aika hassua. Tuolla mun uudessa ei näemmä ole allaskaappia, pitää siis keksiä jotain muuta.

   Poista
 2. Ihana!! ihan huippu lähtökohta tekee valoista kylppäriä! ja lattianväirikin on just hyvä!! Upea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, seinien ja lattian väritys antaa jatkossa huomattavasti enemmän sisustusmahdollisuuksia. :)

   Poista
 3. Näyttääpäs kivalta ja raikkaalta. Olispa tän mun asunnon edellisellä omistajalla ollut yhtä hyvä maku. Et usko kuinka onnellinen olisin jos pääsisin eroon nykyisestä kylppäristäni koukeroisine boordeineen :/ Heti kun lottovoitto tulee alkaa kylppäriremontti... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä vaan uskon, miten ihanaa olisi jos pääsisit eroon nykyisestä kylppäristäsi. Tässä on nyt kuutisen vuotta katteltu tota nykyistä "komeroa" sinisine kaakeleineen, joten trust me i know ja sympatiat saat täältä täysin! :)

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...