25. huhtikuuta 2012

Keittotila

Tässä uuden kotini keittotila. Pienempi kuin nykyinen avokeittiöni, mutta riittävä kuitenkin. Kaappitilaakin on runsaasti entiseen verrattuna.Liesi on keraaminen ja Rosenlewin astianpesukone kuuluu myöskin kalustoon. Ei tästä tässä vaiheessa juuri muuta sanottavaa ole. :)


Kuvat ovat rakentajan eivätkä kuvaa juuri tulevaa asuntoani.

10 kommenttia:

 1. Varmasti mahtava tunne saada muuttaa ihan uuteen asuntoon. Lattiallakin näyttää olevan vielä suojapahvit ja alla uusi lattia.:) Keittiö on vaalea ja tiskikone on aina plussaa. Katsoin, että naulakko olisi heti keittiön vieressä, eli tullaanko tässä asunnossa sisälle melkein suoraan keittiöön? Parvekkeen ovesta tulvii ihanasti valoa sisälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uudessa kodissa tullaan sisään melkein koko asuntoon. :D On niin pieni asunto, että kaikki on siinä hollilla heti.. Parveke on etelään, joten valoa tulee olemaan riittävästi. Iltaisin ehkä jopa liian lämmittäväksi asti. :)

   Poista
 2. tosi ihana. En malta oottaa että pääset muuttamaan ja sisustamaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On niin pieni asunto, että ihan hirveesti mitään sisustamista ei pääse tekemään, mutta on se kiva päästä kuitenkin laittamaan ihan uutta kotia, jossa materiaalitkin on paremmat ja uudemmat kuin tässä vanhassa. :)

   Poista
  2. Pitää vielä hehkuttaa, että niissä uusissa materiaaleissa on se hyvä puoli, ettei niihin ole lika pinttynyt ja niitä on paljon helpompi pitää puhtaina kuin vanhoja pinttyneitä pintoja.:) Uudessa asunnossa tosin laskeutuu ensimmäisen vuoden aikana rakennuspölyä, mutta sehän lähtee imurilla ja nihkeällä rätillä. Nauti täysin siemauksin uudesta kodistasi!

   Poista
  3. Totta! Odotankin, että pääsen ihan korkkaamattomaan kotiin. :)

   Poista
 3. Näyttää ihanalta<3 jotenkin sun näköinen:)siis noin tyhjänäkin :D ja vaikkei sinne kauheesti mahu,niin silti on ihana saada siitä just omannäköisesi sisustamalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tulee mieleen tuosta keittiöseinästä mun tätä edeltävä koti, jossa sielläkin oli avokeittiö. :)

   Poista
 4. muistuttaa kyllä nykyistä kotoasi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mun mielestä, mut mielipiteitä on monia. :) Enempi näyttää tätä asuntoa edeltävältä :)

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...