28. huhtikuuta 2012

Inspirations: Eteinen

Vähän inspiraatiokuvia, joita olen keräillyt koneelleni.Kuvissa viehättää muun muassa värimaailma; valkoisuus ja mustavalkoisuus, vähäeleisyys, avaruus ja kekseliäisyys. Toivottavasti onnistun itsekin uuden kodin eteisen sisustuksessa. :)


Kuvat lainattu / Pictures borrowed

6 kommenttia:

 1. ihania kuvia. Just itekki pitäis perehtyy eteisen sisustukseen, ja varsinkin siihen tilaan että miten saada pienestä tilasta kuitenkin avara ja että siellä olis säilytystilaa..

  VastaaPoista
 2. Mun pitäisi myös saada tulevasta pienestä eteisestäni tilavan tuntuinen ja valoisa. :)

  VastaaPoista
 3. Sori nyt kun spämmään kommentteja sinne sun tänne, löysin äsken blogisi sattumalta ja tykästyin, jään lukemaan. :)
  Mutta siis ihania kuvia, itse olen myös mustavalkoisen kodin fani! Itsellä dominoi nyt enemmän musta, mutta tärkeää on tosiaan juuri se väljyys ja avaruus, ettei ole liian synkkää.
  Allekirjoittaneelta löytyy myös noita Ikean jättipeilejä 2 kpl, rakastuin niihin aivan totaalisesti... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Spämmää vain! Ja lämpimästi tervetuloa blogini pariin, aivan ihanaa jos nämä juttuni jotakuta miellyttävät. <3 Noi jättipeilit (Ikean Mångstad) on kyllä kivat, eivät vaan valitettavasti sovi tulevaan kotiini kun se on niin pikkunen ja noiden peilien raamit on aika leveät. EHKÄ voisi sopia jos olisivat valkoiset ja peili olisi vaikka leveällä seinällä vaakatasossa.

   Poista
 4. Haha mä oon tunkenu mun mustaraamiset mongstadit kämppään siitä huolimatta, että se on jättikokoinen 45-neliöinen pikkukaksio... :D Toinen vie olkkarin seinän, toinen makkarin... valkoraaminen voisi tosiaan olla ns. turvallisempi tosiaan yksiössä, sehän toisi suurella peilipinnallaan illuusiota lisätilasta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän nykyiseen kotiin olisi ehkä voinutkin harkita Mångstadia (edelleen valkoisena) paljon mieluummin, kun tää on 47 neliötä :)

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...