21. huhtikuuta 2012

Elimistön puhdistuskuuri

Hyvinvoinnin Tavaratalon uutiskirjeessä mainostettiin Emendo Puhdistus- ja vitaalikuuria. Kyseessä on siis pilleriversio elimistön puhdistuskuurista. Paketissa on 60 tablettia ja pillereitä popsitaan 1-3 päivässä. Tokihan minua puhdistuskuuri kiinnostaa, on kiinnostanut jo kauan. En vaan ole halunnut suorittaa mitään detox-kuureja tai muita vastaavia paastoja, joissa ollaan useampi päivä syömättä tai vaihtoehtoisesti lipitetään mehuja. Tämä Emendon kuuri on todella halpa ainakin alkuperäiseen hintaan verrattuna.


Hyvinvoinnin Tavaratalon verkkokaupassa tuottesta kerrotaan seuraavaa

"Nyt on aika puhdistaa keho. 

3in one - Detox cleaner, Slimmer, Energy. 

Emendon Puhdistus ja vitaalikuuri tulee monien suomalaisten todelliseen tarpeeseen! Kevyt ja puhdas olo on nyt kaikkien ulottuvilla ja helpommin saavutettavissa kuin uskotkaan. Kolmivaikutteisen koostumuksen ansiosta voit samalla valmisteella toteuttaa tehokkaan ''paaston ilman paastoa''. 

Vatsa jumissa?
Puhdistus ja vitaalikuuri aktivoi aineenvaihduntaa, edistää suolen toimintaa ja poistaa kuona-aineita sekä elimistöön kerääntyneitä myrkkyjä; kaikki tämä luonnollisella tavalla. 

Avuksi painonhallintaan
Puhdistuskuuri on osa tasapainoista painonhallintaa. Puhdistus ja vitaalikuurin sisältämät aktiiviaineet (mm. vihreä tee, berberiini, maa-artisokka ja viininlehti- ja ruusunjuuriuute) mahdollistavat kokonaisvaltaisen painonhallintaohjelman, joka tasaa myös verensokerivaihteluja. 

Virkistää
Kehon puhdistuksen jo itsessään mieltä piristävän vaikutuksen lisäksi kuuri sisältää elimistöä energisoivia ja virkistäviä aineista, joiden avulla saat paastostasi miellyttävän kokemuksen. 

Annostus
1-3 tablettia päivässä 

Valmistetta ei tule käyttää raskauden aikana.
Makeuttamaton, Säilöntäaineeton, Gluteeniton"

Yritin googletella tuota kyseistä Emendon kuuria, mutta missään ei ollut minkäänlaisia käyttökokemuksia lukuunottamatta Emendon omia käyttökokemusjuttuja. Niinpä hieman aloin miettiä, että uskaltaisiko tota sitten kokeilla.

Onko teillä tai kellään tutullanne kokemuksia tästä kyseisestä puhdistuskuurista tai ylipäätään mistään elimistön puhdistuskuurista?


Kuva: Hyvinvoinnin Tavaratalo

12 kommenttia:

 1. kokeilitko tätä? millainen oli vaikutus?

  VastaaPoista
 2. En mä uskaltanut, kun en mistään löytänyt minkäänlaisia käyttökokemuksia vaikka kuinka googlailin.

  VastaaPoista
 3. joo.. en mäkää varmaa uskalla...joko kukaa ei oo kokeillu tai sit kokeilleet on kuolleet..

  VastaaPoista
 4. Ehkä joskus sitten, jos alkaa näkymään käyttökokemuksia. :)

  VastaaPoista
 5. Mä aloitin ton kuurin tänään ja käyttökokemuksia yritin myöskin googlailla päätyen tänne:D Voin yrittää raportoida vaikutuksista tänne jos muistan =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mut sehän olis kiva, jos muistaisit ja viittisit tulla vähän kertomaan oliko kuurista mihinkään. :)

   Poista
 6. Ite aloitan huomenna tän. Kerron sitten ehkä lisää mikäli muistan...

  Toivonpa vaan, ettei tämä kamalasti ainakaan laihduta, kun olen jo valmiiksi alipainoinen. Toivon lähinnä sitä piristävää ja puhdistavaa vaikutusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielelläni kyllä kuulisin kokemuksista, moni on blogiini päätynyt googletettuaan juuri tätä tuotetta :)

   Poista
 7. Itse en ainakaan tähän kuuriin kuollut. :D Poistaa tosiaan nesteitä aika reippaasti, niin pitää muistaa juoda enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos käyttökokemuksesta, ihanaa kun joku tietää kertoa tästä jotain! :) Itse kokeilin Yves Rocherin Detox-kuuria, mutta ehkä se vaikutta tooooodella sisäisesti jotenkin, koska mä en huomannut mitään muutosta tai mitään poikkeavaa normaalista. :)

   Poista
 8. Olen pian viikon syönyt tätä kyseistä kuuria ja odottelen mitä tuleman pitää.Ikäänkuin vahingossa löytyi kaupasta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko havaittavissa mitään vaikutuksia? Itse join Yves Rocherin Detox-kuurin ja en huomannut vaikutusta suuntaan tai toiseen. :o

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...