26. huhtikuuta 2012

Calmuril-hoito alkaa!

Sain vihdoin hankittua Calmuril-emulsiovoiteen. Aion testata sitä nyt aluksi kasvoihini, jossa hyvin todennäköisesti on keratosis pilaris. Kyseisestä ihovaivasta kerroin vähän aikaa sitten täällä.


Muitakin vaihtoehtoja on, jos tämä voide ei tehoa. Kokonaanhan vaivaa ei pysty parantamaan, koska kyse on tosiaankin ihotyypistä, mutta sen lieventämismahdollisuuksia on. Nyt vain peukut pystyyn!

Ostin myös Omega-3 kapseleita, hyvien rasvojen saanti kun ei varmaankaan ole pahitteeksi iholle. ;)


4 kommenttia:

 1. Raportoithan omia tuloksiasi! :D
  Itse ostin juuri eilen samaisen voiteen ja siksi sitä nyt googlettelin, siten blogiisi muuten törmäsinkin... :D
  Itselläni on myöskin kotidiagnoosina keratosis pilaris, joskin reisissä, ja sitä yritän nyt saada häivytettyä tällä... katsotaan miten käy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan tasan varmasti hihkun täällä, jos parannusta tapahtuu! :D Täällä hoidetaan Calmurilla nyt kasvoja, se on se näkyvin osa ihmisessä, niin jos joskus tän naaman sais kuntoon. Vielä ei ole tapahtunut näkyvää muutosta, mutta kuuria on takana vasta 12 päivää. Sisuslla jatketaan!

   Poista
 2. Moi!
  Googlettelin apua tähän inhottavaan vaivaan jota multakin löytyy käsistä ja jaloista - ja tuntuu koko ajan menevän vaan pahempaan suuntaan. Oliko sulla calmuril-voiteesta apua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Calmuril-voiteesta mä en kokenut saavani apua. Voi toki johtua myös laiskasta rasvailusta, mutta kokeilepa esimerkiksi kuoria ihoa aspiriinilla ja rasvaamalla vaikkapa Eucerinin jalkavoiteella (kyllä, luit oikein! ;)), jossa on karbamidia 10% ja itse olen kasvojen alueella ottanut sen alle vielä neitsytkookosöljyn lisäämään kosteutta. Koska olen keskittynyt nyt kasvoihin aika intensiivisesti, en ole noita juttuja testannut vielä muualle kroppaan. :)

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...