6. huhtikuuta 2012

Buzzador kampanja: Purina ONE kissanruoka

Liityin taannoin Buzzadoriin buzzaajaksi, kun innostuin asiasta testaillessani kaverini buzzaamaa Doven hiustenhoitoainetta. Tosi nopeasti pääsin osallistumaan ihan itse ensimmäiseen kampanjaan. Kyseessä oli siis kolmen viikon testi Purina ONE kissanruoalle.


Sain testattavaksi steriloidulle kissalle tarkoitettua kuivaruokaa, naudanlihaa & vehnää sekä lohta, tonnikalaa & vehnää. Olin hieman skeptinen tuon viljan suhteen, kissahan ei asiantuntija-ystäväni mukaan niinkään tarvitse viljaa. No, skeptisyyteni ei kuitenkaan vaikuttanut kokeiluhaluuni vaan ajattelin, että tärkeintä on, että ruoka maittaa meidän vanhalle herralle. :)


Aloitimme naudanlihalla ja pussi (800g) syötiin alusta loppuun hyvällä ruokahalulla. Valitettavasti kampanja-aika on niin lopussa, ettemme ehtineet kokeilla lohta, tonnikalaa & vehnää. Uskon kuitenkin R:n kelpuuttavan senkin, ei ole kovin ronkeli kissa. Meillä kävi myös niin epäonnekkaasti, etten saanut buzzattua saamiani näytteitä kuin yhdelle ihmiselle. Näin ollen "joudumme" käyttämään näytepussit itse. Näytepusseistä olemme maistaneet kanaa & täysjyväviljaa ja sekin maistuu vallan mainiosti. :)

Purina ONE ACTILEA sisältää pakkauselosteen mukaan 1) prebiootteja, jotka edistävät suoliston mikroflooran tasapainoa 2) antioksidantteja, jotka auttavat solujen uusiutumista. 3) hiivaa, joka auttaa tukemaan tarvittavaa vastustuskykyä. Näin ollen se auttaisi kolmella tavalla vahvistamaan kissan luonnollista vastustuskykyä. Ruoan sanotaan myös pitävän painon kurissa sekä pitävän huolta virtsateistä.
Mitään erityistä muutosta en ole herran olemuksessa, kunnossa, ulosteessa tai virtsassa huomannut. Ei toki mitään huonoakaan ole tapahtunut, joten kokemuksemme on neutraali. Ei mitään suuria yllätyksiä minkään suhteen. Positiivisena pidän kuitenkin sitä, että ruoka maittoi hyvin. Jatkamme maistelua vielä sillä kalaversiolla, toivottavasti sekin maistuu. Ehkä Purina ONE on merkki, jota voisi ostaa jatkossakin. Ei nyt minkään erityispiirteen vuoksi, mutta kuten olen itseäni tässä jo toistanut, niin ainakin muru tykkää. :)


Kauaa ei nämä murenat loju lautasella. *ROUSKIS* :D


Lisää Buzzadorista voi lukea täältä ja jos kiinnostuit, niin mukaan pääset klikkaamalla tästä. Olisi kiva, jos tätä kautta hommaan päädyt mukaan, niin käyttäisit minua suosittelijana. Buzzador-nimeni on Inanaa.


8 kommenttia:

 1. Vau :) maistuisohan purina meilläkin? :) miten toi buzzador menee kkäytännässä, maksaako se jotain tai sitooko mihinkään? :o en löytänyt sivuilta tietoa.

  VastaaPoista
 2. Ei maksa, ei sido. Kampanjoihin ei ole pakko lähteä mukaan, eikä tarvitse ottaa sellaisia osittain itse maksettavia kampanjoita vastaan. :)Buzzadorin sivuilta kohdasta "Tuki" löytyy paljon ohjeita ja niitä perinteisiäkin usein kysyttyjä kysymyksiä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. liitytty. Varmaan jo huomasitkin, laitoin nimimerkkisi sinne suosittelijasi :)

   Poista
  2. Tosi kiva, tervetuloa ja nyt ootellaan vaan että pääset osallistumaan ekaan kampanjaan. :9 Ja kiitos, kun laitoit mut suosittelijaksi <3

   Poista
 3. Kelpaisikohan tämä ruoka meidän rantulle Manulle :) Vois kokeilla. Se aina ''peittelee'' ruokansa useinkin kun ei kelpaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän herra on syönyt tähän mennessä kaikkea, mitä on ollut tarjolla, mutta kun tota naudanlihaa sille laitoin niin valehtelematta lautanen tyhjentyi aika nopsaan :)

   Poista
 4. Meidän Joonatanille tuo ruoka on maistunu, vaikka muuten on ollu tarkka sapuskoistaan. Suosittelen lämpimästi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi taitaakin olla hyvää ruokaa sitten, kiva kuulla että muillekin maistunut. :)

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...