18. huhtikuuta 2012

Astianpesukone - Rosenlew RW4660

Nykyisessä kodissani on tuttavalta saatu UPO Pisara 60P astianpesukone, semmoinen normaalin levyinen. Kone on aika vanha käsittääkseni enkä siitä joitakin vuosia sitten maksanut mitään. Minkäänlaisia ajastustoimintoja koneessa ei ole ja pikaisinkin pesuohjelma kestää sen kaksi tuntia.

Uuden kodin varusteluun kuuluu vakiona astianpesukone. Kone on energiatasoltaan A-luokassa (saisi olla parempikin tietty) ja koneessa pesee yhdeksän henkilön astiat kerrallaan. Uudesta koneesta löytyy ajastustoiminto, vaihtoehtoisesti 3 tai 6 tuntia. Löytyy myös 30 minuutin pikaohjelma ja desibelejä 49. En yhtään tiedä, kuinka kovaääninen on 49dB, tietääkö joku muu?


Kyseessä on siis otsikon ja kuvan mukainen Rosenlewin RW4660 astianpesukone. Harmillisesti en löytänyt mistään kuvaa koneen sisäosasta. Lisää astianpesukoneesta löytyy Rosenlewin nettisivuilta.


10 kommenttia:

 1. Melko hiljainen näyttää olevan, ei hiljaisin, mut keskitasoa sanoisin! =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Kone tekee töitä tosiaan samassa huoneessa, jossa oleskellaan, joten mitenkään kauhean kovaäänistä ei sinne haluaisikaan. :)

   Poista
 2. En tiedä kuinka usein teidän taloudessa astioita pestään? Minulla kone pyörii kerran joka toinen viikko, niin ei paljoa kerkeä "melut" häiritsemään. Ja on tuo uusi koneesi huomattavasti hiljaisempi kuin vanha.Varmasti mukavaa, kun saa paljon kaikkia uusia kivoja juttuja uuden asunnon myötä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä pestään ehkä kerta viikkoon astiat. Ja onhan tuo keittiö nyytenkin tossa huoneen toisessa päässä, joten meluahan siitäkin on tullut. Ihanaa, kun voi jättää vanhan koneen tänne vanhaan kotiin. :)

   Poista
 3. Minä en tiedä mitään, mutta oliko se just Rosenlew-merkki Hobbarin kantiskuvastossa, et kun ostaa kaksi Rosenlew tuotetta saa lentoliput parisiin. Mä jo vakavasti pohdiskelin, että mitä ostaisin.. en tarvitse muuta kun ehkä uuden pesukonen. Mut mun ois siis pitänyt ostaa 2 pesukonetta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt sitten vaan ostoksille, kyllä sä jotain tarvitset, kun oikein mietit. ;)

   Poista
 4. Meillä oli edellinen Electrolux, jossa desibelejä oli 47. Oli ihan suht hiljainen. Nyt uudessa talossamme on Siemensin koneet, ja tiskari on tasoa 42db, joka on ihan huippu :) Ei huomaa kuin vasta loppulorinoista, että kone on ollut päällä ja sit ohjelma onkin jo valmis. Kyllä toi 49db on ihan passeli, mutta varmasti kuuluu jotain hurinoita.
  - Nipsu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuskinpa sitten tuo astianpesukone päällä ollessaan kovin paljon mun elämääni häiritsee. :)

   Poista
 5. Ootko tarkistanut vuokranantajalta et voit jättää koneen vanhaan kotiisi? En halua pilata iloasi mut monissa paikoissa se onnistuu vain jos uusi vuokralainen sen kelpuuttaa. Ainakin täällä meillä koneen vesihanoihin tulee laittaa tulpat ja ja koneen paikalle koota kaappi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta kai asia pitää varmistaa vuokranantajalta ja olen jo alustavasti ottanut asian puheeksi.

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...