11. huhtikuuta 2012

Ahdistaa!

Kattokaa nyt!
Minun uusi rakkauteni, valkoinen nahkasohva. <3 Paketissa vielä ja niin tulee pysymäänkin uuteen kotiin saakka. Mä olen niin turhautunut kuin vain voi olla. Ihan rintaa painaa, kun ei voi tehdä mitään. Uuteen ei pääse vielä puoleentoista kuukauteen ja tätä vanhaa ei viitsi enää sisustella. Kaikkea uutta tulee, mutta niin ne vaan kaikki jäävät paketteihin, kun niitä on turha vanhaan kotiin purkaa.

Ja mitä mä tänne blogiin kirjoitan?! Vaatteita, vaatteita ja kosmetiikkaa?! Tuun varmaan pyörimään jonkin verran nettikaupoissa ja heittelemään tänne juttua kivoista tuotteista. Kivaa, eikö? BLAAAAAAAAH!

Mitä mä teen? Äh sori, ahdistaa! :(


14 kommenttia:

 1. No, onpa sitten paljon kirjoitettavaa uudesta kodista :-) Asiat voisivat kuitenkin olla paljon huonomminkin, eikös vaan? Ei kannata tuollaisista asioista kamalasti ahdistua :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt vaan ahdistaa aivan mielettömästi. En mä odottanut, että tää voisi tuntua tältä. Sitä tuntee olevansa jotenkin puun ja kuoren välissä. Täällä ei voi muuta kuin yrittää pakata, jotta olisi jotain tekemistä ja pelottaa, että postaukset heikkenevät todella. Ja uuden tavaran sullominen kaappiin odottamaan muuttoa tuntuu vaan niin turhauttavalta.

   Poista
 2. Ihana soffa!! ja valkoinen ja nahka! <3 kerrohan sit kokemuksia siitä. Mites olisi että pidät blogi kirppiksen ja kaiken turhan muuttotavaran heität pois sillä keinoin? :) siis samalla kun pakkailet niin turhat tavarat tänne myyntiin, olen paikalla :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei periaatteessa huono idea, mutta on siinä sitten se, että pitäs kamalasti postitella kaikkea.

   Poista
  2. Totta, mutta jos aikaa ja kiinnostusta riittää niin käärisit hyvät rahat kokoon varmasti :) voithan myös tehdä niin että soivt postituspäivän, että kaikki lähtee yhdellä kertaa, ja ei tarvitse sitten useasti rampata postissa :)

   Poista
  3. Oot oikeassa. :) En vaan tiedä onko mulla mitään semmoista, jota voisi laittaa blogikirppikselle.

   Poista
 3. daa.. saat piirrellä valmiiksi sisustussuunnitelmia ja mietiskellä mitä minnekin. Nauti ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo ihan hirmuisesti mieteskelemistä, kun kyseessä on yksiö, 15 neliötä pienempi asunto :D

   Poista
  2. Vähemmän siivottavaa, kätevää. Ja ei tarvitse niin paljon huonekalujakaan. :)

   Poista
  3. Ihan totta kyllä. Ja koska asunto on uudempi (ja kylppärikin valkoinen tummanharmaalla lattialla), niin saan varmaan helpommin uudesta kodista oikeasti valkoisen :D

   Poista
 4. Voi kun näyttää kivalta tuo sohva! En pysyis kyllä itekään nahoissani :)

  VastaaPoista
 5. Mun kaverilla on kans valkoinen nahkasoha.. ollut muutaman kk ja ei se enää kovin valkoinen olekaan.
  Koska sinne ei ois saanut istua sinisissa farkuissa, eikä mustissa farkuissa, oikestaan, ois hyvä jos olis jalassa valkoiset verkkarit tai pellavahousut.. :D

  Mua ottaa niin päähän tollainen sohva!
  Onks sulla joku vinkki, joku hyvä suoja-aine , jota vois käyttää?? Anything? Koska ei se kyllä suostuu mitään peittoakaan suojaksi laittamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä sain hyviä ohjeita valkoisen nahkasohvan puhtaana pitämiseksi. Ehdottomasti pitää ostaa nahanpuhdistusainetta sekä suoja-ainetta. Muistaakseni esim. NetAnttilasta saa sellaista kuin Soft Care vai mikäköhän oli. Siinä tulee mukana puhdistusaine ja hoitobalsami. Tahrathan kannattaa tuoreeltaan pyyhkiä ja vähintään pari kertaa vuodessa käsitellä sohva balsamilla. Se on kai pääasiassa jotain mehiläisvahaa tms.

   Jos on nyt jo likaa, joka ei kevyellä pyyhkimisellä lähde pois, niin kannattaa kokeilla isommista marketeista ainakin saatavaa Universal Stonea sohvan puhdistukseen. Sillä on kuulema lähtenyt hyvin lika. Jos oikein ongelmalliseksi menee, kysäsepä vinkkejä Oma Koti Valkoisen Miialta!

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...