19. maaliskuuta 2012

Unelmieni asunto Helsingissä

Oih, bongasin Oikotieltä unelmieni asunnon. Katsokaa kuvat, niin ymmärrätte!


Huomatkaa unisieppari!

Biotakka
Kyseessä Helsingin kantakaupungissa sijaitseva 41 neliön pieni kaksio. Aivan upea ja olisi mulle just sopiva. Harmi, ettei ole varaa ostaa sitten jos/kun tulee myyntiin. Mut ainahan sitä saa unelmoida!


Kuvat: oikotie.fi/asunnot

10 kommenttia:

 1. Upea takka! Ja erittäin tyylikäs asunto. Vau!

  VastaaPoista
 2. Tämähän on Helsingin helmeksi Taavin viimeisin tuotos, Uma Bela Casa. :) On kyllä ihan kiva, etenkin tuo biotakka on hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten mä en ole laisinkaan yllättynyt? :)

   Poista
 3. Tuossa on noi lasiliukuovet mitä hiukan meille katselin, saksan ebayssa ja huutiksessa myynnissä. Myyjät ei vaan tiedä onko ne panssaroitua lasia ja siten suomen rakennusmääräysten mukaiset... hmm :) Heh, Taavi uskalsi ostaa. Kokovalkoinen on kyllä nättiä ja harmonista, tosin tuosta hurjasta spottimäärästä johtuen katto on hieman levottoman näköinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo asunto kelpaisi mulle ihan miten vain. Huokaus! Täällä on kaapin ovet rempallaan, suihkun hana vuotaa ja lista on loputon. On vaan niin vaikea löytää kivaa asuntoa kivalta seudulta. Talona ja alueena tää on lottovoitto, mutta muutoin alkaa ikä (21 vuotta) näkyä asunnoissa.

   Poista
 4. Tunnistin kuvat heti blogista, jossa olen lukijana. Kaunis ja upea asunto. Valkoista ja valoisaa.

  VastaaPoista
 5. Hieno omalla tavallaan, ja arvokkaan näköinen. Siksi yksinkertaisuudessaan niin sairaalamainen. Kun kaikki on niiiin v a l k o i s t a. Jokaisella on tietysti omat mieltymyksensä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siksi valkoisen sisustuksen ystävät tuosta varmasti tykkäävätkin. Tyhjänähän tuon voi sisustaa vaikka millä väreillä. :) Nythän tuo on kuvia varten stailattu tietyn maun mukaiseksi.

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...