26. maaliskuuta 2012

Tutustumiskäynnillä Lushissa

Tänään sain kunnian päästä one to one-tutustumiskäynnille suosikkituotteideni paratiisiin eli Lushin myymälään. Syksyn tuoteilta jäi valitettavasti minulta väliin, kun olin silloin juuri selkäleikkauksessa. Näin tämä toisaalta oli parempi, sillä yhdelle ihmiselle kerrallaan esittely on aina kokonaisvaltaisempaa.

Koska akuutti ongelmani on etenkin kasvojeni ihon huono kunto, keskityimme esittelykierroksella ihonhoitotuotteisiin. Ei välttämättä ole helppoa löytää kunnollista tuoterepertuaaria iholle, joka samaan aikaan on rasvainen, pintakuiva, herkkä, atooppinen ja couperousa. On vain yritettävä löytää tuotteiden viidakosta ne parhaimmat tuotteet ja miten muutoin se parhaiten onnistuisikaan kuin kokeilemalla.

Niinpä me kokeilimme, tutkimme ja tutustuimme. Alla kuvia herkullisen huumaavalta kierrokselta.


Sain muutamia näytteitäkin mukaani ja päätin heti aloittaa testaamisen. Olen pitkään onnistunut pitämään klikkaus-sormeni kurissa, mitä tulee Lushin verkkokauppaan, mutta jää nähtäväksi kauanko kuri pysyy kun pääsee taas makustelemaan ihania tuotteita. Kasvojeni ihohan tykkäsi muun muassa Lushin Fresh Farmacysta, joten positiivista kokemuspohjaakin jo on.

Kaunis ja aurinkoinen kiitos esittelystä Niinalle! :)5 kommenttia:

 1. Mun lemppari!! Tosin enimmäksen käytän kyllä noita saippuja. On mulla joku kasvbojenputsausjuttukin..
  Aina kun käyn siellä olen hyvin pahoillani, ettei mulla ole kylpyammea :))
  Nyt ku ne muutti isompaan liiketilaan, niin mäkin pystyn siellä pidempää kiertämään..
  ennen siellä ei ollut happea ja mun pää tuli sikanopeesti kipeeks.
  Mietin aina, että miten ne myyjät pystyy siellä olemaan.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä huomasin saman, että paljon paremmin pystyi olemaan tuolla sen tunnin. Siellä Citykäytävän liikkeessä ei voinut montaa minuuttia viettää. Isompi tila, parempi mieli? ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Puhdistusaineita, rasvaa, kasvovettä, naamioita... laitan niistä varmaan aika pian juttua. En malta olla kertomatta niistä, vaikken ole kuin vasta kerran kokeillut. :D

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...