24. maaliskuuta 2012

Sisustuskuvahaaste - Yöpöydät

Mulla ei ole yöpöyTIÄ, vaan yöpöytä. Tai siis on yöpöydät, mutta toinen on mun ikivanha laatikollinen versio jostain nakkisodan ajoilta enkä halua laskea sitä mihinkään kategoriaan. Tovin mulla on ollut yöpöytänä Ikean Lack-pöytä ja se onkin toiminut hommassaan tyydyttävästi. Tarkoituksena on kuitenkin hankkia yöpöydät molemmin puolin sänkyä, sitten joskus. :)

Nyt kuitenkin tein pienen kokeilun, kun posti toi Sisustusgalleria Palorannalta tilaamani Tam Tamin eilen illalla. Olen ajatellut sitä parvekkeelle pöydän virkaa toimittamaan, vaikka onkin noin matala. Nyt päätin kokeilla Tam Tamia yöpöytänä ja myöhemmin ajattelin pyöritellä sitä hieman ympäri asuntoa ja kokeilla miten se sopii minnekin. Nyt kuitenkin yhdistin haasteen aiheen uuden ja ihanan Tam Tamin esittelyyn. <3Valaisimen johtoa ei saanut kuriin ja piiloon millään, joten hieman ärsyttävästi tuossa möllöttelee. Hieman pienihän tuo Tam Tam on tuossa jenkkisänkyni rinnalla. Ja hieman särähtää silmiin tuo valaisin, kun sen jalka on tuommoinen tikku. ;)2 kommenttia:

  1. Hei Inanaa! Tam Tam on makee. Ihailin sitä jo Miian Oma Koti Valkoinen -blogissa ja nyt näin sen vielä sun blogissa, joten olihan munkin pakko käydä se tilaamassa. Ovat vain Palorannalla tilapäisesti loppu, joten toimitusaika 30 pv! Ei aavistustakaan minne sen laitan, mutta eiköhän sille paikka löydy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, että säkin tilasit sen! Toivotaan, että toimitusaika olisi ilmoitettua lyhyempi. Ja 30 päivän päästä on kevät kukkeimmillaan, joten senhän voisi vaikka asetella ulos. :) Itse ajattelin laittaa tuon tosiaan pieneksi tavaranlaskupaikaksi parvekkeelle, pitää vaan ensin käydä tuolta alakerrasta pöllimässä hieman hiekoitushiekkaa Tam Tamin sisään. :)

      Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...