15. maaliskuuta 2012

Sisustuskuvahaaste: Viimeisin sisustushankinta

Kevään tehostevärini on siis keltainen. Etsiskelin kynttilälle väriparia pääasiassa keitiötekstiileistä. Oikean sävyistä keltaista on todella vaikea löytää. Päätin lopulta hankkia Finlaysonin Reilu-pyyhkeet keltaisina, koossa 50 x 70. Halutessaan ne voi sijoittaa sitten myös kylpyhuoneeseen.

Reilu-pyyhkeet on käsin poimittua Reilun kaupan puuvillaa, joka viljellään ihmisiä ja luontoa kunnioittaen. Viljelijät saavat työstään oikeudenmukaisen korvauksen, ja heidän elinoloistaan pidetään huolta.8 kommenttia:

 1. Tehokas väri tuo keltainen. Piristää jo pieninä määrinä. Keittiöpyyhe onkin hyvä idis, täytyy toteuttaa se itsekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä haaveilen eräästä keittiöpyyhkeestä, jonka näin jossain blogissa tai jossain. En ole varma, onko se jotain WDC-tuotantoa tai Vallilan Kelohonkaa. Pitää tutkiskella asiaa, josko sellaisen jostain löytäisi. Ellen ole sitten unta nähnyt. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. On! oon aivan hurmiossa ja tuijottelen täältä sohvalta tonne keittiön suuntaan koko ajan. :)

   Poista
 3. Ihana keltainen! Mulla ei varmaan koskaan oo ollut mitään keltaista sisustusjuttua mutta niinkuin just eilen kans kirjoittelin, mietin kans kevään väriksi just sitä. Nätiltä näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä vaan rakastan tota ja vielä sitä, miltä se näyttää valkoisen kanssa! :)

   Poista
 4. Blogger pihtasi tämän postauksen, mutta onneksi rupesin selaamaan taaksepäin johtuen siitä, etten enää saa tilatuksi niitä kommentteja. Joko olet keksinyt, miten ne vastaukset saa sähköpostiin samalla tavalla kuin ennenkin? Ihanan pirteää tuo keltainen. Olen luullut, etten edes tykkää keltaisesta, mutta keväisin se näyttääkin hyvälle.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jatkokommentit saa kyllä tilattua, jos kommenttiboksi on upotettu varsinaisen tekstin alle. Aina jos jossain missä kommentoin on se ponnahdusikkuna niin ei mitään mahdollisuutta tilata jatkiksia. :/

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...