22. maaliskuuta 2012

Sisustuskuvahaaste - Tekstiili

Niinhän siinä kävi, että keltaisen tuloa ei voi estää! Tässä jotain, joka on vainonnut mua jo toista viikkoa. Nyt lähti Sokoksen 3+1 päiviltä mukaan.


Finlaysonin Elefantti-tyyny. Tyynyliina on vahvaa kangasta, hämärästi tulee mieleen "toppakangas", semmosta jänskän paksua kangasta. Ja totta kai takana on vetoketju.


14 kommenttia:

 1. Ihana kuosi. Ajattelin hankkia tuolla kuosilla olevat lakanat. Meillekin on ilmestynyt kaikenlaista pientä keltaista, vaikken niin keltaisen ystävä olekaan. Keväällä ja varsinkin pääsiäisen aikaan väri sopii hyvin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lakanat oliski kivat! On vaan niin iso yksityiskohta, että en itse halua kotiini niin isoa läikkää. :) Mutta kummasti keltaista on tähän olohuone-keittiö akselille eksynyt. :)

   Poista
  2. Ajattelin niitä norsulakanoita lapsen sänkyyn ja ei mielestäni olisi liikaa väriä yhden hengen sängyssä noissa lakanoissa. En minä parisänkyyn tuollaisia lakanoita halua. Näitä oli sinisinä ja keltaisina ja kumpikin setti näyttää todella kivalle.:)

   Samaa mieltä kanssasi, että tuollainen ripaus olkkarissa riittää keltaista. Liikaa keltaista on oikeasti ärsyttävää, mutta pieni määrä taas näyttää reippaalle ja energiselle.

   Poista
  3. Lapsen sänkyyn olisi aivan nappiostos! :)

   Poista
 2. Hyvännäköinen tyyny ja kiva kuvio. Huomaan myös, että kaupoissa katse kiinnittyy keltaiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla myös silmät eksyy kaupoissa kaikkeen keltaiseen. :)

   Poista
 3. Hieno kuosi ja näyttää tätä sortumista keltaiseen olevan voimakkaasti liikenteessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä paljon keltaista liikkeellä, itse kukin on hyvin sortunut. :)

   Poista
 4. Meillä on keltaiset paperikaihtimet ja keltainen kappa keittiössä ollut jo vuosia. Erityisen ihania ne ovat siksi koska auringon valo säteilee sen keltaisen paperikaihtimen läpi ja keittiö näyttää taivaalliselta sen ansiosta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keltainen kappa ja kaihtimet kuulostaa ihanalta ajatukselta tälleen keväällä. Itse tosin valitsisin varmaan pelkän kapan. Mahdollisimman pientä väriplänttiä, you know ;)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Sokokselta ja Prismoista luulisi löytyvän. Ainakin. Hakemaan vaan!

   Poista
 6. Hahah, just Outin blogiin kommentoin heräteostoista, joita tulee nykyään maitokaupassa (Prismassa)... No kohtahan se Prisman lenkkaseva jättikärry kurvaa ihan muissa hyllyn väleissä kuin siellä varsinaisella maitohyllyllä.:D

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...