26. maaliskuuta 2012

Sisustuskuvahaaste - Matto

Se olisi sitten tämän sisustuskuvahaasteen kolmas viikko. Äkkiä aika on kulunut ja aika hyvin on mennyt. Olen pyrkinyt toteuttamaan haastetta siten, että valitsisin aiheet ja tekisin niistä jutut kuin tavallisissa postauksissakin.  Eli suomeksi siis, että en vain heittäisi kehiin yhtä kuvaa vaan pyrkisin rakentamaan postaukset sisustuskuvahaasteen ympärille. Esimerkiksi nyt kun aiheena on matto, pääsenkin esittelemään teille viimeisimmän mattohankintani. :)

Blogeissa alkoi tässä hetki sitten näkyä muovimattoja. Ihania mustavalkoraidallisa mattoja Ellokselta ja olisin niin halunnut sellaisen, mutta kokovalkoisena. No ystäväni fiksuna sitten vinkkasi, että valkoisen maton rinnalla lattiani näyttäisi entistä likaisemmalta ja kulahtaneemman näköiseltä. Se siitä valkoisesta matosta. Sen sijaan tilasin Ellokselta kaksi mustaa muovimattoa koossa 70 x 150.Matto vaikuttaa kestävältä ja tiheältä, väri on musta kuten pitää ollakin, valkoisella langalla. Oikein kivan näköinen ja nätti. Tykkään. Testailin hieman, miten ja minne matot laittaisin. Eteinen ja keittiö olivat harkitut paikat, mutta en yhtään tiennyt, miten ne olisin laittanut. Varsinkin eteisen maton paikka tuotti jonkinlaista päänvaivaa. Siispä pyörittelemään ja kokeilemaan, ei auttanut muu. :)Tuolleen se sitten jäi, Lack-hyllyn alle ja siten näkyy myös olkkariin ja on hieman yhtenäisempi keittiöön sijoittamani maton kanssa. Keittiön osalta maton sijoitus ei aiheuttanut mitään ongelmia, homma oli selvä alusta lähtien.

10 kommenttia:

 1. Nyt rupesi haluttamaan mustaa mattoa, kun näin nuo kuvat. Keittiöön meillekin sopisi. Nyt pitää vain hillitä itsensä ja odottaa rauhassa, että on ensin muutettu ja katsottu, mitä oikeasti tarvitaan. Nuo ostamasi mustat matot näyttävät todella hyvälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kumma kyllä, että sitä rupee himottaa kaikenlaiset tavarat tälleen blogimaailmassa. :)

   Poista
  2. Niin on. Blogimaailma on tehokas markkinointikanava, mutta myös helppo tapa etsiä sopivaa tavaraa - paljon helpompi kuin kaupoissa ravaaminen ja etsiminen.:)

   Mitä arvelet, olisiko tuollainen hyvä matto laattalattialla siis sellaisella kivisellä lattialla, jossa tavallinen puuvillamatto ei ainakaan pysy ilman jarruverkkoa? Yritän etsiä keittiöön sellaista mattoa, joka ei luistaisi ja jonka alle ei tarvitsisi ostaa sitä ikävää verkkoa. En tykkää niistä verkoista yhtään.

   Poista
  3. Minulla muovimatto pysyy paikoillaan hyvin, kun alla on muovimatto, mutta voihan se kyllä liikahdella laattalattialla. VM-Carpetin matoissa esimerkiksi kuitenkin on pohja, joka pitää maton paikoillaan.

   Poista
 2. Äitini osti juuri nuo samat matot keittiöönsä, hyvännäköiset ovat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat ja pysyvät vielä hyvin paikoillaankin. :)

   Poista
 3. Olen kanssa miettiny muovimattojen hankkimista. Isompaan asuntoon muuton takia mattoja pitää muutenkin hankkia, niitä meillä aika niukasti, ja vain osa sellaisia jotka huolin lattialle asti.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehkä sitten harkita noita Elloksen mattoja. Tällä kokemuksella voin sanoa itse ainakin pitäväni. Hyvä ostos. :)

   Poista
 4. Mä oon kans ajatellut, että meniskö tuollainen vaikka kodinhoitohuoneessa. Mut toisaalta se ei sit ime yhtään kosteutta.. täytyy siis vielä miettiä..

  Mutta siis, blogissani on sinulle tunnustus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, käyn kurkkaamassa! Ja jos mulla olisi kodinhoitohuone, varmaan muovimaton itse hankkisin sinne. Näin sen kummemmin ajattelematta. ;)

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...