13. maaliskuuta 2012

Sisustuskuvahaaste - Kylpyhuone
Väärän värisillä pinnoilla ja huonoilla säilytystiloilla varustettua kylppäriä on äärimmäisen vaikea muuttaa paremmaksi, varsinkin kun kyseessä on vuokra-asunto. Mahdollisimman paljon yksityiskohtia vaan uusiksi mahdollisuuksien mukaan, ehkä siten saa yleisilmettä edes hiukan muutettua. Yllä olevissa kuvissa valoisampaa ilmettä kylppäriin on hankittu valkoisella matolla, valkoisella suihkuverholla sekä valkoisella säilytyskorilla. Projekti on kuitenkin vielä keskeneräinen, lisäjuttuja tulee hitaasti, mutta varmasti.


Matto: Villa Stockmann
Säilytyskori: Tarjoustalo

12 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää :-) Meille tehtiin täysi kylppäriremppa muutama vuosi takaperin ja siinä sai jopa valita kaakeleiden värin itse, vaikka vuokralla asutaankin.

  Onko sitä sun tekemää remppalistaa jo kommentoitu eli mitä suostuvat tekemään ja mitä ei? Meille on ylihuomenna tulossa isännöitsijä katsomaan asuntoa ja se on jo varmaa että laminaattilattiat tulevat ja lisäksi tehdään pintaremonttia. Osan maalaamisesta ehkä joudutaan tekemään itse, mutta maalit saadaan ilmaiseksi ja värit saadaan valita tietyistä värikartoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huokaus! Täällä ei ole mitään tietoa mistään. Tää on vähän semmonen paikka. ;) Pitääki tehdä postaus siitä kuntotarkastuksesta.

   Poista
 2. Mielenkiinnolla odotan postausta kuntotarkastuksesta! Meillä kävi tosiaan tänään se isännöitsijä. Saatiin itse valita millaiset laminaatit haluamme. En tosin ollut osannut varautua siihen, joten siinä sitä sitten ihmeteltiin mikä olisi hyvä. Oltaisiin jopa saatu vaikuttaa siihen mikä firma työt tekee, mutta sama se meille on kun ei niistä niin ole kokemusta, joten jätettiin isännöitsijän päätettäväksi. Remppa etenee niin, että ensin tehdään pintaremppaa esim. seinille ja korjataan listalla olleet pienet viat. Sen jälkeen me itse maalaamme seinät. Maalit saadaan ilmaiseksi ja sävyt saadaan valita itse. Sen jälkeen laitetaan laminaatit. Ja kesällä mahdollisesti vielä laajennetaan meidän terassia :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se postaus kamalan erikoinen tule olemaan, se käynti oli ennemminkin semmonen "Onks mitään rikki?" "Joo on" ja sit käytiin jutut läpi. Korjauksista sun muista ei tässä talossa tiedä mitään. Tulee tai ei tule. ;)

   Poista
 3. Hyvännäköinen kylppäri! kiva lukea miten sisustat kun kyseessä on vuokra-asunto! saisin vaikka itsellekin vinkkejä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi kiva tietää itsekin, miten sisustaa. ;) Aivan kamalahan toi kylppäri on, tilaa ei missään. Lavuaarin reunallakaan ei voi säilyttää muuta kuin pakollisen käsisaippuan. Aika näyttää, mitä keksin tuon kylppärin sisusutuksen suhteen. Ikuisuusprojekti varmaan. :D

   Poista
  2. Siks just onki mielenkiintosta seurata miten sisustat tätä jatkossa :) aina jokapaikassa on uusia itse remontoituja kylppäreitä ja niiiiin kauniita.. mutta onneks löysin semmosen peruskylppärin joka kuitenkin on sisustettu ihanaksi! ja näköjään kaks kertaa tullu mun teksti, kun ekalla kerralla valitti jotain niin luulin ettei mennyt perille :D

   Poista
  3. Mä olen tiedätkö täysin samaa mieltä! Todella vaikeaa samaistua tilanteeseen, jossa muilla on isot ja tilavat kylppärit, kun itsellä on tuommoinen kanankoppi, johon on vielä pohja- yms. suunnittelulla saatu sellainen tilanne, ettei sinne oikein voi hankkia esim. lisäkaappia.

   Poista
  4. Niimpä! ja yks mitä inhoon on loisteputkivalaisimet, pistorasiat väärissä paikoissa, lattiat.. ja meillä PUOLIPANEELIT :x mut en voi muuttaa kun ei oo oma niin jotenki täytyy yrittää sisustaa! mut ehottomasti lisää postauksia kylppäristä!! :)

   Poista
  5. Täällä kaakeli joka menee ylhäältä alas asteittain tummentuen. Sinistä! Pistorasioita yms. estettä just silleen ettei minnekään mahdu kaappia seinälle. Nojoo, mä postailen juttuja kylppäristä aina jos/kun keksin jotain. :)

   Poista
 4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...