22. maaliskuuta 2012

Pink Grapefruit Body Butter

Paljon on kehuttu The Body Shopin body buttereita. Minäkin päädyin tähän hyvän tuoksuisten vartalovoiteiden maailmaan verigreipin tuoksuisella butterilla.


Mielestäni nämä butterit on jo purkin ulkoasun osalta todella houkuttelevia. Kirkkaita värejä, pyöreää muotoa ja muita yksityiskohtia. Ja pelkästään sana "butter" saa aikaan fiiliksen, että rasva on kuohkeaa, paksua ja kosteuttavaa. Eikä totuus ole mielikuvaa huonompi.


Ihanan kermaista! Tuoksu ainakin tässä Pink Grapefruitissa on tosi vahva. Jos tuoksun kestää, on se toisaalta tosi kiva, sillä rasvausoperaation jälkeen tuoksu tulvahtelee nenään pidemmän aikaa ja saa pitkäksi aikaa semmoisen hemmotellun fiiliksen. :) Tuoksun takia todennäköisesti en enää tätä samaista hanki. Ei siis paha tuoksu, mutta hyvin voimakas. Silti kiva ja pehmoinen tuntu iholla rasvauksen jälkeen, joten siitä plussaa!
4 kommenttia:

 1. Mä ostin joskus reilu vuosi sitten Body Shopin Mustikka-vartalovoita ja se on kyllä kans ihana! :) Tuoksu on pehmeän mustikkainen ja jää iholle tuoksumaan melko mietona rasvauksen jälkeen. Tosi riittoisaakin nää vartalovoit on, jostain syystä en silti raski niitä kovin usein käyttää -saati sitten ostaa ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustikka-vartalovoi kuulostaa ihanalta. :)

   Poista
 2. Mä käytin näitä buttereita koko raskauksien ajan massuun ja ei tullu raskausarven arpeakaan. Ja vaihtelin ko. firman vaiks minkä tuoksuista Butteria. Ihania.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Plussia buttereille vaan kertyy! On niitä sitten kokeiltava muissakin tuoksuissa. :)

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...