6. maaliskuuta 2012

Pingy by Design Eero Aarnio

Jo pidempi aika sitten bongasin jostain blogista aivan mielettömän söpöyden, Pingyn. Kävi ilmi, että kyseessä on Eero Aarnio design. Oih ja voih. Nyt sitten Finnish Design Shop on tuonut valikoimiinsa tämän lapsille - ja lapsenmielisille - suunnatun ihanan Pingyn.
Eero Aarnio on suunnitellut Pingyn Magikselle ja idea on lähtöisin ihan oikeista söpöistä ja pullukoista pingviineistä, jotka olemuksellaan ovat huvittaneet Aarniotakin. :)

Pingy on vielä vauva-pingviini. Silmät ovat mantelin muotoiset ja pää sekä nokka oikeassa suhteessa pulleaan vartaloon. Hieman luonnollista pulleampi massu antaa Pingylle mahdollisuuden vaappuvaan liikkeeseen. Pingy on muovia, kuten muutkin Aarnion designtuotteet. Korkeutta Pingyllä on jopa 70 cm. Ja miksei Pingyä voisi sijoittaa uloskin lasten leikkien ulottuville, sillä se kestää myös ulkokäyttöä. :)

Tässä on kyllä sellainen tuote, jonka minä voisin kotiuttaa. Voittaa Puppyn mennen tullen! <3


Kuvat: Finnish Design Shop

10 kommenttia:

 1. Joo, mustaki aika paljon ihanampi ku puppy! :) Vois olla lastenhuoneessa aika söpö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heti vaan tilaamaan! Ei maksa kuin 220 euroa FDS:ssa ;)

   Poista
  2. Voi olla, mahdollisesti, että nyt rempan keskellä olisi jotain hyödyllisempiäkin hankintoja hankittavana ;) Se mua ehkä noissa Puppyissä/Ponyissä ja Pingyissä häiritseekin, kun ne on periaatteessa vaan isoja koriste-esineitä. Joo, kai niillä voi istuakin (no ei Pingyllä :D), mutta ei ne nyt silti tuoleista mene.. ehkä kalliimmilta design-investoinneilta odottaa jotain oikeaa käyttötarkoitustakin?

   Poista
  3. Mä istahdin pikaisesti Ponyn päällä Habitare 2011 messuilla ja oli kyllä ihan mukavan tuntuinen. Pingyssä voisi ollakin jo aika haastava istua. Paitsi, jos ottaa tasapaino- ja vatsalihasharjoittelun kannalta. ;)

   Poista
  4. Meillä on lapsilla m-kokoiset Puppyt ja ovat kyllä ahkerassa käytössä. Lapset istuvat niissä mielellään kun katsovat telkkaria, joskus istun itsekin. :D
   Puppyillä ratsastetaan usein ja toisinaan ne toimivat majanrakennuksessa seininä tai painoina pitämässä lakanaa paikoillaan. Ovat ne olleet myös lääkärin röntgenlaitteita johon jalka/käsi pujoitetaan. Toimivat kätevästi myös hissin tai bussin ovina leikeissä. Tai karhun/leijonan aitauksena. Neiti myös pukee omaa puppyään, on hametta ja villasukkaa. :D
   Eli sanoisin, että puppyllä kyllä voi leikkiä! Vain mielikuvitus näkyy olevan rajana.
   Itse en tuosta Pingystä innostu, koska en käsitä mitä sillä muka voi tehdä! :D "Hieman" pienempänä se vielä menisi vauvan lelusta, mutta noin suuri... hmmm.

   Poista
  5. Jep, kyllä se Pingy varmaan taipuu parhaiten koriste-esineeksi. Puppylla ja Ponylla tosiaan on mahdollisuus ihan leikkiäkin. Paitsi voisihan Pingyn kanssa vaikka tanssia? ;D

   Poista
 2. Onpas söpö! En ollut tuollaista aiemmin nähnytkään :)

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...