21. maaliskuuta 2012

Muumimuki-kokoelmani

Muumimukeja on ehtinyt kertymään noin kymmenkunta. Olin joskus vakaasti päättänyt että en hanki muumimukeja. En lainkaan ymmärtänyt niiden keräämistä, niihinhän kyllästyy heti pian. No, elokuussa 2010 laivalla sitten sorruin ja ostin ensimmäisen muumimukini; Pikku Myyn. Sen jälkeen niitä on vaan ilmestynyt kaappiin. ;)

Näiden lisäksi muutama muki on vielä liittynyt kokoelmiini, niistä yksittäiskuvat.

6 kommenttia:

 1. Voiko muumimukeihin kyllästyä? Minulla lienee suurin osa kupeista paperiin käärittynä muuttolaatikoissa. Edellisessä muutossa en edes purkanut niitä laatikosta pois. Silti niitä kuppeja on kertynyt kaappiin, eli olen sortunut ostamaan uusia sitä mukaa, kun niitä on ilmestynyt. Ehkä sen heppakipon ostan vielä ja sitten yritän lopettaa.... hahaha... Naurakaa jo valmiiksi.:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaipa niihin noin periaatteessa voi kyllästyä. Ehkä lähinnä silloin kun on vahvasti esillä minimalistinen fiilis. Mulla mukien hankinta on esiintynyt kausittain. Viime vuonna lopputalvesta muistaakseni alkoi laantumaan into ja nyt kasvoi taas alkuvuodesta. Sykleittäin kai menee. Toistaiseksi on helppo, kun noita on noin vähän niin ne saa aika kivuttomasti esille yhdelle hyllylle (kaksi mukia jää kaapissa mukirivistön takariville), mutta sitten kun niitä alkaa olla enempi niin mihin niitä laittaa? :)

   Poista
 2. Muumimukit on symppiksiä <3
  Minäkin olen suht tuore keräilijä ja nopeasti sitä vaan innostui, kun alkuun pääsi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lipsuminen on kyllä todennäköistä, kun hankkii sen ensimmäisen. Minäkin niin päätin, että "tää yksi saa riittää mulle" ;)

   Poista
 3. Ihana tuo lilan värinen muumimuki jossa näkyy majakka, mistähän se on ja onkohan enää edes myynnissä kun en ole koskaan ennen nähnyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyseessä on 60-vuotis juhlavuoden muki "Iltapurjehdus". Mukia sai muistaakseni vuoden 2010 eikä se enää ole myynnissä. Huuto.netistä voisi yrittää löytää, jos tahtoo :)

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...