14. maaliskuuta 2012

Method - Foaming Hand Wash | Green Tea |

Tykkään siitä, että keittiössä on käytössä - käsitiskiaineen lisäksi - jokin saippua, jolla pestä rasvaisia ja sotkuisia käsiään ruoanlaiton tai muun jäljiltä. Viime aikoina olen käyttänyt tähän tarkoituksen Methodin vaahtoavaa Green Tea nestesaippuaa, jonka sain testiin blogiyhteistyön kautta Eettiseltä Luksukselta.


Saippua on pumppupullossa ja vihreää nestettä. Pumpattaessa saippua kuitenkin tulee vaahtona ulos ja yhdestä pumppauksesta saa riittävästi saippuaa. Itse asiassa puolikas pumppaus tuottaa jo täysin riittävästi. 300 ml:n pullosta riittää siis pidemmän tovin aktiivisessa käytössä.


Sitten se kaikkein hankalin juttu tämän saippuan kanssa: tuoksu. Tuoksun sanotaan siis olevan Green Tea eli vihreä tee. Olen tuoksutellut melkein kyllästymiseen asti tätä saippuaa ja en millään saa mieleeni, mistä tuoksu minua muistuttaa. Vihreä tee ei valitettavasti ole se, miltä se minusta tuoksuu. Tuoksu on aika voimakas ja niin mielikuvituksetonta kuin se onkin, niin ainoa sana, mikä tuoksusta tuli mieleen on pesuaine. :D Tuoksu on aika voimakas käsiä pestessä, jälkituoksu on kuitenkin mieto ja neutraali eikä kovin paha. En kuitenkaan koe, että tuoksu olisi ns. käsisaippuamainen eli tarkoitan tällä sitä, että olen tottunut käsisaippuoiden olevan tietyn laisia hyvältä tuoksuvia ja pehmeitä. Green Tean tuoksu ei ole pehmeä, ennemminkin hieman pistävä. Olisi todella kiva jotenkin onnistua välittämään teille näitä pesuaineiden tuoksuja, saisitte niin paljon paremman kuvan. Miksiköhän virtuaalista keinoa tuotteiden haistelemiseen ei vielä ole kukaan keksinyt? ;)


Pisteitä tämä saippua saa vaahtoavasta koostumuksestaan, se on miellyttävä hieroa käsiinsä ja tuo tullessaan halutun tuloksen eli puhtaat kädet. Pullo riittää hyvin, varsinkin kun todellakin jo puolikas pumppaus kerrallaan riittää. Jälkituoksu on mieto ja ehdottoman hyvä juttu on saippuaan lisätyt aloe vera ja E-vitamiini, joilla on pehmentävä ja hellivä vaikutus iholle. Uskon, että jotkut varmasti tykkäävät myös tämän vaahtoavan saippuan primäärituoksustakin. Minuun se ei nyt valitettavasti iskenyt, mutta kyllä tämän tuotteen silti käyttää loppuun asti. Jatkossa tämä ei kuitenkaan tule kuulumaan pesuainevalikoimiini.

Vaahtoisen Green Tea -nestesaippuan ainesosatiedot löydät TÄÄLTÄ.


[Postaus on tehty yhteistyössä Eettisen Luksuksen kanssa]

6 kommenttia:

 1. Mulla on käytössä sellainen käsienpesuaineen pumppupullo, joka tekee kaikesta sinne laitetusta saippuasta vaahtoa kunhan sen laittaa oikeassa suhteessa pulloon. Tosi kätevää kun saippua kestää paljon pidempään eikä tartte ostaa uutta pulloa kun edellinen kuluu loppuun :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään, että pumppupullot on käteviä. :)

   Poista
 2. Moi! Olen uusi piipahtaja blogissasi :)
  Mullakin on ollut tuota saippuaa ja tuoksu oli minunkin nenään vähän jotenkin erikoinen. Sitten ostin saman pullon, mutta tuoksuna "Sweet Water", joka on väritön ja mielestäni ihan eri luokan tuoksu. Kandee kokeilla sitäkin. Muutoin tuo vaahtoutuvuus siis ihan huippujuttu! :)
  t: Nipsu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkäsin myös vaahtoutuvuudesta, se lisää jotenkin sitä puhdistumisen tunnetta. :) Kokeilenpa sitä Sweet Wateria sitten seuraavaksi, kiitos vinkistä! Ja tervetuloa piipahtamaan useamminkin! :)

   Poista
 3. Tulin vastavierailulle, kiva kun löysit mun blogiini :) Meillä on tätä samaa käsienpesuainetta, tykkään kovasti. Sain näytteenä kun tilasin töihin Methodin tuotteita myyntiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että tulit. Tervetuloa! :) Ja oikein kiva kuulla, että joku tykkää tästä Green Teasta. Mä toivon, että tykkään siitä Sweet Waterista sitten enemmän. On kiva, että keittiössä on joku pesuaine pelkästään käsille, ei tarvii aina tiskiaineella lotrata. :)

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...