20. maaliskuuta 2012

Jauhokoisa-ongelma selätetty...

... ja maassa  kaapissa rauha.

Pitkään tämä projekti kestikin. Ikuisuuden tavarat lojuivat keittiön työtasolla ja kaapit ammottivat tyhjyyttään. En vain halunnut laittaa kaappeihin mitään, jotta koisat "oppisivat" ettei siellä mitään ole. Niin, että ihan turha yrittää sieltä rakenteiden raoista tulla tänne asukkeja kiusaamaan.


Tältä täällä on näyttänyt viikkoja (kuukausia?). Kaapin perukoilta löysin lopulta jonkinlaisia kannellisia lasiastioita, joihin hätäpäissäni hiutaleet yms. laitoin. Ei kivaa, mutta onkin onneksi tilapäisjärjestely.


Kovin paljon hiutaleita, jauhoja ja sen semmoisia mulla ei ole, pääasiassa vain kaurahiutaleet, leseet ja pasta. Menköön nyt hetken noin, mutta pian mun on raahauduttava sinne Ikeaan ostamaan ne Droppar-purnukat.Vihdoin on tavarat kaapissa ja taso näyttää jo ihan siedettävältä. Kunpa olisikin niin, ettei tasoilla tarvitsisi säilyttää mitään kahvinkeittimen lisäksi. Olisi paljon avarampaa. :)


6 kommenttia:

 1. Mahtava juttu, että sait ötökkäarmeijan selätetyksi! En minäkään majaani sellaisten kanssa jakaisi. Sama juttu, että tykkään siitä, että tasot ovat aika tyhjinä. Yritän nostella aina sitä mukaa kaiken roinan pois kun sitä tasoille ilmaantuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pari koisaa on lennellyt siivouksenkin jälkeen. Onneksi on kissa, joka metsästää ja syö ne. Mistähän lie rakenteista tupsahtelevat, koska toukkia yms. katastrofaalista ei ole.

   Poista
 2. Meillä on painittu saman ongelman kanssa-en vain ole ennen tiennyt mitä kutsumattomat oliot ovat nimeltään. Minä imuroin ja sitten pyyhin etikkavedellä kaikki kaapit ja laatikot, mutta laitoin samantien kaikki tavarat takaisin. Nyt jää nähtäväksi että tulevatko vieraat uudelleen...
  Meillä on iso perhe ja sen myötä paljon purkkeja ja pusseja ettei meillä olisi edes juurikaan tilaa pitää niitä muualla kuin kaapeissa ja laatikoissa edes väliaikaisestikaan. Mutta kaikki on nyt visusti suljetuissa pusseissa ja tölkeissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jauhokoisat on ällöttäviä, vaikka eivät vaarallisia olekaan. Ties kuinka paljon niitä tuolla rakenteissa vielä on, onneksi kissa metsästää ja syö sattumat. Ei taida noita kokonaan saada pois. Pitää vaan pitää kaikki jauhot yms. tiukasti kansien alla. Noita koisiahan voi olla jo valmiiksi kaupoissa olevissa tuotteissa, myllystä asti matkanneena. Tilannetta kannattaa seurailla. Jos ilmenee lisää ötököitä, niin myrkytystä vain. Tsemppiä ongelmaan, tiedän miten ällöttävää se on!

   Poista
 3. Meillä oli kans jotain himputin ällöttäviä pieniä ötököitä keittiössä. Ei siis mitään banaanikärpäsiä, jotain kuoriaisia, mutta tosi pieniä. Päästiin eroon kun heitettiin käytännössä KAIKKI kuovamuona menemään ja sen jälkeen kaikki ollaan säilytetty kannellisissa purkeissa. Yök, ällöttää vielkin. Ne pesi erityisesti mausteissa, aika omituista musta. Olivat onnistuneet menemään kannelliseen CHILIpurkkiinkin. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yäk! Pelottavaa ajatella, ettei kansikaan ole pitänyt niitä poissa. :(

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...