22. maaliskuuta 2012

Inspirations: Small apartment in Paris

Löysin hauskasti sisustetun yksiön FB:n I Like Minimalism -sivulta. Kuvat miellyttävät siitä huolimatta, että valkoisen parina on käytetty punaista. Kyllä se vaan on metka väri se valkoinen, sopii kaiken kanssa kuin nenu piähän! ;) Alkuperäiset kuvat ovat lähtöisin osoitteesta http://www.swanarchitectes.com/.

Yksiön sisustaminen on ainakin omasta mielestäni suhteellisen haastavaa. Olen aina asunut asunnossa, jossa on erillinen makuuhuone. Olisi varmaan aika hassua yhtäkkiä joutua nukkumaan olohuoneessa. Jotenkin pitäisi sitten onnistua sisustamaan niin, että yhdestä pienestä tilasta saa sekä keittiön, ruokailutilan, olohuoneen ja makuuhuoneen.


6 kommenttia:

 1. Tossa sisustuksessa on paljon kivaa. Itse olisin varmasti hieman pienentänyt makkarin puolta sekä laittanut olkkarin ja makkarin väliin telkkarin siten, että sen saa näppärästi käännettyä kumpaa huonetta päin tahansa. Ihan pirteä on tämän yksiön väritys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä ajatus toi makuuhuoneen pienentäminen, tuntuu täysin loogiseltakin jotenkin. Ja käännettävä telkkari tuohon joo. Mä kattelinkin jo, että oliko tuossa erottavassa hökötyksessä telkkarin mentävää koloa. :)

   Poista
 2. Hyvin saatu kaappitilaa pieneen neliömäärään, kun oven yläpuolellakin on kaapistoa. Valkoinen on ihan paras, koska siihen sopii ihan kaikki.:) Siinä olet oikeassa kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun taloudessa tuollaisia yläkaappeja varten täytyisi olla kyllä tikkaat. Puolitoistametrinen ei kyllä yllä juuri mihinkään. ;)

   Poista
 3. Ihanan selkeä sisustus vaikka yksiö onkin. Vaikka itse enemmän vaaleus viehättää, tuo punainen näyttää silti hyvältä :) Käy vilkaisemassa Rintsikassa, siellä sulle haaste :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri tuossa kyllä punainen näyttää hyvältä, vaikken omaan kotiini huolisikaan. :) Ja hei, kiitti, mä käyn kurkistelemassa! :)

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...