10. maaliskuuta 2012

Designtorgetilta kotiutettua

Joitakin päiviä sitten kyselinkin Arvoitus-postauksessani, että mikä ihmeen muoviläpyskä kuvassa on.


Arvaukset olivat hyviä; jääskraba tai vaikka leikkuulauta. Ja väritystäkin kehuttiin. Läpyskä on siis läpinäkyvää muovia, jossa on mustia raitoja. Valkoista pöytää vasten tosin näyttää musta-valkoraidalliselta. Kieltämättä tuon näköinen leikkuulauta voisi olla aika veikeä. :)


Anne osui kuitenkin arvauksessaan oikeaan. Vai oliko kyseessä tieto? ;)

Kyseessä tosiaan on MALJAKKO!
Ostin tämän siis Tukholman reissultani Designtorgetilta. Äärettömän mielenkiintoinen tuote ja todella kätevä. Maljakko on tukeva, vaikka ei ihan heti uskoisi tuollaisesta "lituskasta". Säilytystilojen kanssa tuskailevalle todella hyvä ratkaisu. Ostin kokeeksi vain yhden itselleni ja yhden ystävälleni tuliaisiksi, mutta seuraavalla kerralla voisi ostaa muutaman lisää. Ihanat valkoiset tulppaanini toimivat nyt esimerkkinä maljakossa, mutta mielestäni tulppaani ei ehkä ole maljakkoa kovin hyvin imarteleva kukka. Jokin pitkävartisempi voisi olla parempi.


7 kommenttia:

 1. Ohhoh. Hieno. Missä hintaluokassa meni? Tuollaisen voisi hankkia. Oliko muissa väreissäkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hinta oli 45 kruunua. Löytyy myös valkoisilla ja värillisillä raidoilla. Ja olin näkevinäni Designtorgetin verkkokaupassa sinisiä, vihreitä ja läpinäkyviäkin.

   http://www.designtorget.se/designtorget/se/webbshop/?ew_0_cat_id=2421&ew_0_p_id=5A10F9D4-8292-4191-9C77-3D3851601657&product_category_id=f10a7cad-5452-40fb-ab5a-e9ce467b6042&comment=G1005171&news=false&cat=Inredning&relSno=1005171

   Aika hurja linkki!

   Poista
  2. Eivät tosin vielä toimita Ruotsin ulkopuolelle. Tämän vuoden aikana käsittääseni kyllä aloittavat Ruotsin ulkopuoliset toimitukset.

   Designtorget sijaitsee tosi helpossa paikassa kyllä. Sergelintorilta kun lähtee tunneliin (pois päin Åhlénsilta), niin melkein heti oikealla on liike.

   Poista
 2. Vastaukseni perustui kyllä tietoon :)
  - hommattiin joskus yhdeltä maahantuojalta poistosatsin kaiken maailman krääsää ja sielä oli muunmuassa samaisia maljakoita jokunen. Kyllä me niitä ihmeteltiin jonkin aikaa, ennenkuin tajuttiin mitä ne on, kun pakkauksessa ei ollut "käyttöohjeita"...
  Yllättävän tukeva kapistus!

  VastaaPoista
 3. Tossa on semmonen ohjetarra liimattuna. Ja tosi kiva maljakko. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olis pitäny laittaa toi sana krääsää sitaatteihin, sillä siinä satsissa oli paljon mielenkiintoista (kuten nuo) ja yllättävän arvokastakin... kun vaan tajus kaikkien merkityksen. Noi maljakot myytiin melko nopeesti kun vaan tosiaan tajuttiin mitä ne on. Laitoin malliin kukkasen...Asiakkaat aivan riemastu niistä :D varsinkin niiden tilaa säästävästä koosta.
   Ja hinta meillä oli muistaakseni 4,90€, eli suunnilleen samoissa ruotsin kanssa :)

   Poista
  2. Äh, mitäs pienistä. :) Ja uskon, että riemastuttiin noista maljakoista. Ystävänikin sai jonkinlaisen sätkyn saadessaan tuliaisen. Ja itse hankin taatusti lisää, jos löydän Suomesta tai kun Designtorget alkaa toimittamaan Suomeen (oletan, että alkaa). Tukholmassa tuo maksoi vajaan kuusi euroa, mutta eipä sekään mahottoman kallis ollut :)

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...