15. helmikuuta 2012

UGG Australia

Kuva: Brandos
 Ensi talveksi aion hankkia ihan oikeat ja aidot UGGit. Ennen pidin UGGeja rumina möhkäleinä enkä ymmärtänyt, miten joku voi jalkoihinsa moiset laittaa. Loppukesästä Seppälään ilmestyi UGG-kopioita ja piruuttani niitä sovitin. Päätin, että ostan testiksi sellaiset. Hintakaan ei päätä huimannut.


Hyvät ovat olleet jalassa ja lämpimätkin vielä. Jalkojani palelee kengissä kuin kengissä talvisin. Poikkeuksetta. Jopa näissä, mutta selkeästi vähemmän. Ja koska aidoissa UGGeissa on lampaankarva sisällä ja ovat muutenkin laadukkaammat niin voisin kuvitella, että niissä ei paleltaisi ollenkaan! :) Ehdotonta plussaa aidot saavat vielä kantavahvikkeesta. Näissä feikeissä käy lopulta niin, että kantaosa ihan pohjan rajoilta menee ruttuun. Kenkä menettää "muotonsa" ja rutussa oleva kangas ajan myötä kuluu puhki tai pohja irtoaa.

10 kommenttia:

 1. Iiiihanat! <3 Mullakin on Uggit, sellaiset Lattice Cardyt, mutta haluisin niin nuo "oikeatkin" Uggit! Ehkä ensi syksynä.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksyn ostoslistalle vaan niin kuin mullakin! :)

   Poista
 2. Suosittelen ehdottomasti hankkimaan aidot, joko Uggit tai Emut. Itselläni on Emut. Olen pitänyt niiden pohjasta ja aivan ihanan lämpöisestä materiaalista. Minä olen kanssa aina sellainen että palelen jaloista, mutta noissa ei kyllä palellut varpaita -25 asteen pakkasellakaan! Loistavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää tutkiskella Emujakin, niitä on kans paljon kehuttu. En tiedä, miten eroavat toisistaan. :)

   Poista
 3. Minäkin suosittelen aitojen Uggien hankkimista, niissä pysyy jalat ihan varmasti lämpiminä! Itselläni on ollut aidot Uggit jo useamman talven käytössä, villasukkia ei ole tarvinnut edes 30 asteen pakkasilla! Ainoa miinuspuoli Uggeissa on liukkaat pohjat.
  Ensi talveksi suunnitelmissani on ostaa Emut, niissä kun kuulemma ei ole liukkaat pohjat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on aina villasukatkin noissa mun Seppälän versioissa. Osaltaan johtuu siitä, että noi on hieman isohkot. Pienempi koko sitten olisi ollut hiukan nafti eikä villasukkaa olisi mahtunut. Jotenkin sitä aattelee, että talvikenkään pitää mahtua lisäsukka. Liukkautta noissa pelkäsin, mutta noilla kävelee sen verran erilaisemmin kuin normikengillä että jotenkin ei tuu liukasteltua.

   Poista
 4. Mulla on ollu Emut käytössä kaksi viimeistä talvea, ja hyvin on jalat pysyny pakkasissa lämpösinä :) En myöskään ole kokenu niitä ollenkaan liukkaiksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää pohtia Emujakin, vertailla Uggien kanssa!

   Poista
 5. Mulla on kahdet Bailey-button uggit ja ne on kyllä parhaimmat ja lämpimimmät talvikengät mitä ikänään on ollut, muita en enää huolis. Niitä käyttäessä jalkoja ei oo paleltanut kertaakaan kovimmillakaan pakkasilla. Ite ostin ne huutiksesta ihmiseltä joka asuu ulkomailla ja saa sieltä halvemmalla ostettua, joten eivät tullee ihan älyttömän kalliiksikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua kiehtoo myös nappiversiot. Noissa mun Seppälän versioissa on napit.

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...