18. helmikuuta 2012

Tykkää Eettisestä Luksuksesta ja voit voittaa!


"Tykkäätkö Eettisen Luksuksen ekologisista pesu- ja puhdistusaineista? Kukapa ei tykkäisi!
Eettinen Luksus on puhdasta tehokkuutta ilman myrkkyjä - kierrätetyissä ja kierrätettävissä kuorissa. Viehättävien designpullojen värikkäät ja tuoksuvat henget täyttävät toiveesi puhtaasta kodista.
Tykkää Eettisestä Luksuksesta myös Facebookissa. Kaikkien tykkääjien kesken arvotaan kolme tuotepakettia. Yhteenpakettiin kuuluu käsitiskiaine, yleispuhdistusaine, pyykinpesuaine, nestesaippua. Palkinnot arvotaan 15.3.2012. "
Käy siis tykkäämässä Eettisen Luksuksen Facebook-sivuista TÄÄLLÄ, niin voit voittaa tuotepaketin ja saat myös ajankohtaista tietoa!

9 kommenttia:

 1. Kiitoksia vinkistä :) Piti käydä heti osallistumassa! En ole itse näitä vielä kokeillut, mutta kehuja olen kuullut monesta suunnasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä voin lämpimästi suositella Methodin tuotteita. Suurin suosikkini on tuo Fresh Air -pyykinpesuaine. Mulla on blogissa Method-tunnisteen alla joitakin postauksia käyttökokemuksista. :)

   Poista
 2. Tänään valtuutin miehen hakemaan Methodin lattianpesuainetta. Huomenna on pestävä lattiat kun karvakaveri lähtee illalla kotio. Tuli sopiva tilaisuus lattioiden pesemiseen (jota en muuten harrasta ;-)kun kaikki matotkin ovat viikonlopun pihalla :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei jee, tosi hienoo! Onko teillä parketti vai muovilattia eli kumpaa lattianpesuainetta hankitte? Ootko aatellu kokeilla niitä pyykinpesuaineita? Fresh Air on vaan ehkä loistavin ikinä!

   Poista
 3. Tällä hetkellä muovilattia. Kesällä varmaan sitten jo laminaatti. Eli sitä samaa hankitaan mitä sullakin on :-) Ja tosiaan olen ajatellut kokeillut pyykinpesuainetta kunhan noi mitkä nyt on käytössä menevät ensin loppuun. Ja käsitiskiainetta ostetaan myös pian :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mielettömän kiva kuulla! Mielelläni kuulisin sitten, mitä olet mieltä. Niin hyvässä kuin pahassa. ;)

   Poista
  2. Lupaan kertoa mielipiteeni asiasta risuja tai ruusuja säästelemättä ;-)

   Poista
 4. Houkuttelevan näköisiä kauniita pakkauksia. Pitäisi varmaan joskus kokeilla, jos ovat käytössäkin tehokkaita puhdistajia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ainakin oon tykännyt eikä mua yhtään huvita palata takaisin markettipesuaineisiin. Mulla ei ole oikeastaan mitään syytä olla käyttämättä Methodin tuotteita.

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...