25. helmikuuta 2012

Tikkurilan tyylitesti - moderni pelkistäjä

IMAGE black and white -blogin ihana Image postasi Tikkurilan tyylitestistä enkä mahtanut itselleni mitään vaan syöksyin tekemään testiä. Vastaukseksi tuli "Moderni pelkistäjä" ja nousevaksi tyyliksi "Aitouden etsijä". Ei paha, kovin paljon hanttiin en kyllä näiden testitulosten osalta laita.

Hieman tuloksissani vilahtaneista värilastujen mukaisista sisustusväreistä alla.

MODERNI PELKISTÄJÄ

"Olet klassisen tyylin ystävä ja uutuuksien omaksuja. Skandinaavinen pelkistys ja urbaani rosoisuus yhdistyvät sisustusvalinnoissasi. Kotisi laadukas, hillitty ilme uusiutuu helposti jo yhdellä katseenvangitsijalla, kuten taululla tai seinän värillä."
Yllä olevat väriyhdistelmät olivat värilastuvalikoiman mukaan eniten silmääni miellyttävät, joskin joitakin yksittäisiä värejä vaihtaisin. Kaikista kuitenkin huokuu vaaleat värit eikä räikeyttä.

AITOUDEN ETSIJÄ

"Saat elämyksiä luonnon materiaalien aitoudesta ja lämpimästä, murretusta väriskaalasta. Harkitun huoleton tyylisi heijastaa ekologisia arvojasi. Etsit esineitä, joissa näkyy käsityön jälki, löydät tehoste-elementit suoraan luonnosta."


Näihin kuten edellisiinkin modernimpiin versioihin tekisin toki muutoksia värien osalta, mutta nämä ovat nyt noista aitouden etsijän väriskaalasta ne miellyttävimmät.

Omaa tyyliäsi pääset testaamaan TÄSTÄ.


Kuvat: Tikkurila

8 kommenttia:

 1. Olen samaa mieltä, että osa väreistä pitäisi vaihtaa. Ei ollut yhtään kokonaisuutta, joka täysin olisi miellyttänyt. Ranttuko? Tikkurilan maaleja aion kyllä ostaa, mutta värit valikoin itse.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ei ollut munkaan mielestä yhtään kokonaisuutta joka olisi sellaisenaan miellyttänyt. Kranttu olen sitten vissiin minäkin. :)

   Poista
  2. Juu, kai me sitten olemme vähän nirsoja tai sitten meillä on valikoitunut "maku". Meillä päin vaatimattomasti ranttuja (murretta) - muttei renttuja.:D Tästä tulikin mieleeni Pirkanmaalta kotoisin oleva kaverini, joka sanoo aina nirsoja ronkeleiksi. Se on todella hauska sana. Kyllä väriasioissa saa olla tarkka. Vaikka noilla sanoilla on vähän negatiivinen kaiku, en pidä tuollaista tarkkuutta negatiivisena. Mehän olemme niin positiivisia ihmisiä.:D

   Poista
  3. Juu ei se negatiivista ole, jos on tarkka sisustusasioissa. Mä käytän myös sanaa ronkeli ja monet sanovatkin mua ronkeliksi. ;D

   Poista
 2. Ihan pakko oli testata ja tulos ei kyllä yllättänyt.. :)
  "Aitouden etsijä"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, kiva jos tulos vastaa todellisuutta. :)

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...