27. helmikuuta 2012

Say no to Word Verification!


Miten sattuikaan, mä olen tätä asiaa miettinyt nyt koko päivän ja ihana Pieni Lintu jakoi ajatukseni ja teki aiheesta postauksen!

Ihan totta, noi nykyiset sanavahvistukset blogeissa on aivan kamalia! Melkeinpä tekisi mieli jättää kommentoimatta, kun systeemi viskoo sanavahvistuksen naaman eteen.

Siis yhdyn tähän ja pyydän: ottakaa please ne sanavahvistukset pois käytöstä! Kommentteja voi edelleen valvoa ja hyväksyä ne ennen julkaisua. Samoin, jos roskapostia alkaa yhtäkkiä tulla ovista ja ikkunoista, sanavahvistuksen saa tarvittaessa takaisin päälle. Voin omasta kokemuksestani kertoa, että ainakaan mulle ei ole muutaman kuukauden aikana tullut kuin yksi roskakommentti, vaikka sanavahvistuksen otin pois käytöstä.

Kiitos teille ihanat!


16 kommenttia:

 1. Joo AI ETTÄ mä vihaaaaannnn niitä!!! AARRGH! Meinasin pudota penkiltä kun huomasin että se on bloggerin asetuksissa OLETUKSENA! Heti poistin omasta blogistani sen! Vitja se on ärsyttävä! Niistä sanoista ei saa koskaan selvää ja se on muutenkin ihan turha! Täytyy kans pistää levitykseen tämä. KIITOS! <3

  VastaaPoista
 2. Mäkin vihaan tosi tosi paljon niitä! Joskus oli niin suttua ne sanat että jouduin 5 kertaa yrittään ennen kun sain oikein niistä yhdenkään ;O)

  VastaaPoista
 3. Minulla on pulma, jos otan vahvistuksen pois, miten sitten uskallan antaa kommenttien mennä, kun en haluaisi ottaa käyttöön ennakkotarkastustakaan? Yli 3 päivää vanhoissa postauksissa on automaattisesti ennakkotarkastus, mutta uudet viestit ovat saaneet mennä tarkistamatta, mutta kirjainvahvistus on ollut. On totta, että kirjainvahvistukset ovat tällä hetkellä ihan kammottavia ja niistä pitäisi päästä eroon. En meinaa saada itsekään niistä selvää! Olen joskus yrittänyt monta kertaa ja kun en ole enää jaksanut yrittää, olen jättänyt viestin lähettämättä.

  Ehkä kokeilen ilman vahvistusta ja jos alkaa tulla mainoksia tai muuta roskapostia, niin sitten otan sen takaisin. Mainoksia tuli heti pari kappaletta, kun käytin vahvistuksen pois päältä ja sallin anonyymit kommentoinnit. Palautin anonyymin kommentoinnin, mutta laitoin sanavahvistuksen päälle. Sain nimittäin noottia, että jos seuraa blogia ja haluaisi kommentoida, ei voi, jos anonyymina lähetetty kommentti ei ole sallittu ja itsellä ei ole mitään tunnuksia. Neuvoin hankkimaan käyttäjätunnuksen, mutta eivät kaikki niitä halua.

  Kokeillaan ja katsotaan, miten käy.

  VastaaPoista
 4. Piti oikeen tarkistaa että onhan mulla yhä toi asetus oikein. Taitaa onneks olla. Huh, nuo on niin ärsyttäviä! Varsinkin kun nykyään yhden sanan sijasta on KAKSI sanaa ja entistä suttusempia. Voi kiesus että meinaa hermot mennä. :D Ei sillä että yhtään heikkohermoinen olisin... ;)

  VastaaPoista
 5. Hei kiitti tästä, poistin heti myös omasta blogista tuon ärsytyksen.. Todella turhauttava systeemi kyllä, toivottavasti häippäisi nyt!

  VastaaPoista
 6. Hyvä ku tästä on puhuttu nyt niin vasta tajusin että mullaki on tuo sanavahvistus omassa blogissa vaikka inhoan sitä iteki.. pitää nyt alkaa sitä korjaamaan!! Poispois! :)

  VastaaPoista
 7. Heh, samoilla linjoilla ku yllä olevat ;) Luulinkin ettei mulla olisi sitä käytössä, vaan olipas vain!
  Toivottovasti sain sen nyt pois kun itsekkin ärsyän sitä..
  Kiitti kun muistutit, siellä se ois ollu muuten ajasta ikuisuuteen :D :D

  VastaaPoista
 8. Hienoa, että ihmiset ovat samoilla linjoilla tämän asian kanssa! :)

  VastaaPoista
 9. siis apua! Mistä sen voi edes muuttaa? Itsekin inhoan niitä yli kaiken, mutta en ole kyllä edes varma onko minulla itselläni se "päällä"... :)

  VastaaPoista
 10. Mä en ole ehtinyt paneutua asiaan, mutta huomasin monen saaneen apua neuvoista, joita löytyy Pieni Lintu -blogista. Jos et itse onnistu, niin käyhän kurkkaamassa sieltä! :)

  VastaaPoista
 11. Tuo on kyllä yksi todella ärsyttävä feature. Olen itse lähtenyt siltä kannalta että otan rajaukset käyttöön vain jos ongelmia ilmenee. Sitä ennen kaikki on vapaata riistaa. En usko että aiheettomia kommentointeja tai roskapostia tulee ongelmaksi asti ellei satu käsittelemään jotain enemmänkin massoja ärsyttäviä aiheita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogistania on siitä jännä paikka, että vaikka kuinka neutraalisti kirjoittaa niin jossain vaiheessa niitä pa**akommentteja tulee. Niiltä ei täällä voi välttyä. Sekin tosin yleistyy sitten, kun lukijoitakin on enemmän. :)

   Poista
  2. Se siis tosissaan saattaa olla ongelma? Jännää. =)

   No, kökkökommenttejahan tuo word verification ei estä, roskappostia kylläkin.

   Poista
  3. Juu. Mulla tosin ei ole tullut roskapostiakaan, vaikka ei ole word verification ollut päällä aikoihin. :)

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...