15. helmikuuta 2012

Raaps raaps

Tilasin kissalle raapimamaton zooplussalta. Eipä tullut kalliiksi edes, vajaa 14 euroa toimituskuluineen ja paketti tuotiin kotiovelle asti. :)
Nyt vaan toivotaan ja odotetaan, että R tajuaa alkaa raapsimaan kynsiään tuohon ja jättäisi sängyn ja sohvan raapimisen vähemmälle. Kesällä ostettu uusi sänkyni on alareunasta jo niin hirveän näköinen, että pian on taas uuden sängyn hankinta edessä. Sitä ennen voisi tietysti hankkia helmalakanan. Mitenköhän sen kanssa pitäisi sitten tehdä, kun kyseessä on jenkkisänky... olisi kiva, että helma olisi sitten melkein maassa.

10 kommenttia:

 1. Auttaisiko kissanmintun hierominen tai suihkuttaminen tuohon mattoon, tekisi siitä mielenkiintoisemman. Lisäksi itse on aina vienyt kissan sinne raapimispuulle ja ottanut etutassuista kiinni ja tehnyt raapimisliikettä puuta vasten. Liekö ne siitä mitään tajunnut :-D

  VastaaPoista
 2. Toivotaan, että R hoksaa maton jujun :) R:n voi opettaa terottaan kynsiä mattoon, jos R ite ei hoksaa, että mennee ite R taakse ja ottaa varovasti etutassuista kiinni ja sivellään tassuja mattoon varovasti :) Hmmm, en oikein osannu kyllä selittää mutta toivottavasti hoksaat mitä yritän sanoa :D Meillä kisut hoksas jujun muutamia vuosia sitte ku hommattiin seinäraapimalauvat niin tuolleen :) On muuten vaihettu "muutaman" kerran raapimalauvat uusiin ku ne on terotettu puhki :D ja jos raapimamatto liukuu terottamisen aikana niin kannattaa laittaa jotaki maton alle niin on helepompi terottaa kynsiä ku pyssyy matto paikallaan :)
  Silityshalipusuttelut R:lle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä vinkkejä aion kokeilla. R kiittää silityshalipusutteluista. <3 :)

   Poista
 3. Raporttia sitten, miten on toiminut! Minun rakas karvapalloni on näyttänyt jo kyntensä olohuoneen rottinkiarkulle ja keittiön tuoleille. Rottinkiin ja vastaavaan kun on niin hitsin kiva iskeä kyntensä! Mrr! =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuollaiset matot sun muut varmaan toimii ihan hyvin, kunhan ensin saa kissan oppimaan idean. Sitähän ei tosiaan tiedä, saako sänky siltikään enää koskaan levätä kynsimiseltä. ;)

   Poista
 4. Meillä toimi hyvin kun ostimme uuden sohvan kulmaan raapimispuun! Sen jälkeen sohva sai jäädä rauhaan. Siihen oli jo muutaman kerran ehditty teroittaa. Lisäksi säännöllisesti leikkaan kolmen kissamme kynnet (terävimmät kärjet) pois kissojen kynsileikkurilla.
  Tuo kissanmintun hierominenkin saattaa olla toimiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoin mattoon kissanminttua ja R meni aivan hulluksi :D Vielä ei nyt alkanut raapimaan, mutta ehkä kiehnääminen ja muu saa sen pian tutustumaan mattoon paremmin :)

   Poista
 5. Tuolta zooplussalta saa ilmeisesti aika edullisesti noita tuotteita. :) äitikin omalle kissalleen tilannut vaikka mitä sieltä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mun mielestä ollut aika edukasta. Tosin oon tilannut vasta kaksi kertaa ja molemmilla kerroilla halpoja pikkujuttuja. :)

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...