17. helmikuuta 2012

Method Dish Soap - Clementine

Eettinen Luksus Oy:ltä saamastani Method-paketista löytyi Kurkku-käsitiskiaineen lisäksi toinenkin käsitiskiaine, mutta Klementiini.Ihan ensimmäiseksi tuoksuttelin ainetta pullon suusta ja sain kuin sainkin nenääni ja mieleeni sitruksisen tuoksun, jonka myös klementiiniin pystyin yhdistämään. Tässä käsitiskiaineessa mielestäni tuoksu vastasi paremmin kuvattua kuin kurkussa.

Ominaisuudet ovat tuoksua lukuunottamatta identtiset kurkun kanssa. Huomioitavaa on edelleen, että tätä ei tarvitse annostella välttämättä edes yhden kokonaisen pumppauksen verran. Todella riittoisaa ja vaahtoaa sopivasti.

Myös tähän Klementiiniin on saatavilla 1064 ml:n täyttöpussi. Tarkemmin tiskiaineen ominaisuuksista kerroin jutussani Method Dish Soap - Cucumber.TÄSTÄ pääset tiskiaineen ainesosatietoihin ja TÄÄLTÄ pääsee kurkistamaan Methodin jälleenmyyjät.

Itse pidän enemmän tästä klementiinin tuoksuisesta tiskiaineesta. Pidän siitä, että astianpesuaine tuoksuu raikkaalta. Tuo hieman hohtoa tiskihommiin. :D Sitä paitsi olen kovin mieltynyt tähän pumppupullotyyliin. Tätä siis jatkossa ajattelin itse käyttää.

Onko teillä kokemusta näistä jommasta kummasta käsitiskiaineesta?


p.s. Molemmat käsitiskiaineet muuten sisältävät E-vitamiinia ja Aloe Veraa eli ovat hieman ystävällisempiä käsille! Jos nyt käsin tiskaaminen ikinä on ns. käsiystävällistä. ;)


[Tämä postaus on tehty yhteistyössä Eettinen Luksus Oy:n kanssa]

4 kommenttia:

 1. Haastetta pukkaa ;)

  http://cristiinam.blogspot.com/2012/02/haaste-5-lempiblogia.html

  VastaaPoista
 2. En ollut ennemmin kuullut tästä tiskiaineesta ennen kuin kerroit. Ei ole siis mitään kokemusta, mutta sitruunan tuoksuinen (tai tässä tapauksessa klementiini) voisi olla kyllä kiva. Meillä on sitruuna-Fairya ja sen tuoksusta tykkään. Jos on yhtään samanlainen teholtaan ja tuoksultaan, niin mikä ettei voisin ostaakin. Enimmäkseen käytetään tiskikonetta, joten aika vähän menee käsitiskiainetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla myös käytössä astianpesukone, mutta välillä käsin tiskatessa satunnaisia astioita tää on tosi kiva kyllä. :)

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...