26. helmikuuta 2012

Makuuhuoneen kaapin kirotut ritiläkorit

Olisi aika tehdä jotain! Korit eivät pysy paikoillaan, kun kiinnitysreiät ovat repeytyneet ja levinneet liikaa. Melkein niin kauan kun muistan, olen joutunut koreja eestaas vedellessäni laittamaan korien kiinnikkeitä takas paikoilleen kaapin runkoihin, kun korit tipahtelevat.
Alimman korin kanssa olen jo luovuttanut, kuten näette, ja irroitin korien kiskot ja latasin korin vaan kaapin pohjalle. Haluan korien tilalle ihan tavalliset hyllyt. On niin mennyt herne nenään noiden korien kanssa, että kaikki "kaappikorit" kammottaa.

Ja toki listalla on muutakin korjaamista/uusimista kaipaavaa:


Aikamoinen lista eikä tässä vielä kaikki. Kirjoitin vain oikeasti rikki olevat asiat. Mainitsemattomista syistä johtuen poistan varmaan pois tuon toiveen lattian uusimisesta ja jään katselemaan tilannetta. Tämän listan aion esittää huomenna tai ylihuomenna, kun asuinhuoneistoissamme suoritetaan märkätilojen tarkastus ja kosteusmittaus. Tarkemmin siitä ja näistä muista korjaus/uusimistarpeista kerron sitten myöhemmin!

8 kommenttia:

 1. Meillä on myös ollut vanhassa asunnossa tollaiset ritiläkorit. Aika kehnoja ovat mun mielestä ja muutenkin hankalia.
  Kunnon vaatekaappia kaipaisin meillekin. Nyt on kaksi vaatehuonetta. Toinen niistä kyllä on aivan ankean pieni koppero, jossa on pari pientä hyllyä. Miten niitä neliöitä asunnoista oikein hukataan? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin aivan onnesta soikeana, kun muutin tähän asuntoon ja näin noi korit. Oli vähän niinku itsestään hyvä systeemi esimerkiksi alusvaatteiden säilytykselle, ei tarvinnut erikseen mitään koreja kaapin hyllylle hankkia. Ajan myötä tosiaan noi korien kiinnikkeet alko heikkenemään ja nyt en enää säilytä niissä mitään. Olen makuuhuonen lipaston laatikoihin Ikean SKUBB-lokerikoihin nyt sitten tallettanut vaatteita.

   Poista
 2. Mä raivostuin noihin koreihin niin että revin ne helvettiin ja ostin Antonius-järjestelmät kaappeihin. (Siis mulla oli kyllä vaan sellaset muoviset ulosvedettävät systeemit.) Toimii kun unelma ja ne vetää kamaa uskomattomat määrät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, toi Antonius-sarja kummasti muistuttaa mua noista mun karseista koreista. :D Mut ehkä noi on kestävämmät, kun korit on kiinni raudassa eikä kaapin seinissä.
   Jos mä olisin tulevaisuudestani tässä asunnossa täysin varma, voisinkin repiä kaapeista hyllyt irti ja hankkia Antonius-säilytysjärjestelmän tai vastaavan noihin kaappeihin. Tai ylipäätään tehdä jonkinlaista säilytysjärjestelmäremonttia.

   Poista
 3. Meillä on korihärpäkkeet parissa kaapissa, mutta... ne on omissa telineissä, eikä kiinni kaapin rungossa. Metallikehyksessä on kaks matalaa ja kaks korkeaa koria ja niitä kehyksiä on kaks päällekkäin... on toiminu ja tykkään. Näitä härpäkkeitä myydään esim. prismassa tuotenimellä: Koritelinesarja LM352 4-osainen

  VastaaPoista
 4. Joo noin se varmaan onkin kestävämpi ja parempi. Ei kiitos enää korihärpäkkeitä suoraan kiinni kaapinrunkoihin.

  VastaaPoista
 5. Meillä on korihyllyjä, mutta eivät ne ole kiinni kaappirungossa ollenkaan vaan niillä on oma metallinen runko ja kyllä kestää kiskoa ees taas ja helppokäyttöisiä ovat. Inhoan itse tavallisia hyllykaappeja juuri siitä syystä, ettei niistä näe, mitä tavaraa takana on. Korit taas ovat helppoja vetäistä ulos ja nähdä yhdellä silmäyksellä, mitä niissä on.

  Karsea systeemi sinulla noissa kaapeissa, kun korit on laitettu kiinni kaappirunkoon. Ei mitään järkeä. Eihän levy tuollaista kestä. Voikohan noita reikiä edes kitata ja kiskoja liimata takaisin, en tiedä.

  Jos ostat niitä irrallisia korijärjestelmiä, ne ovat siitä käteviä, että ne muuttavat kanssasi seuraavaankin asuntoon.:) Me ostimme niitä jo edelliseen asuntoon ja kun muutimme, otimme mukaan, ja laitoimme ne vaatekaappiin, jossa oli pelkät hyllylevyt. Levyt vaan viskattiin varastoon ja korihyllyköt tilalle.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta turiset., noi korisysteemit on käteviä Katsotaan, mitä vuokranantaja sanoo mun korjauslistasta ja pohdiskelen sitten jatkoa. Toi on on tosi, että hyllyn perälle ei näe helposti, mutta mulla on nyt tavoitteena, että täytän vain hyllyn etuosat. Että olisi niin vähän tavaraa, ettei tarvitsisikaan käyttää tilaa koko hyllyn syvyydeltä. :)

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...