18. helmikuuta 2012

Korjaus-/muutostoiveita listaamaan!

Sain juuri alakerran naapuriltamme aivan mahtavia uutisia! Huomenna on isännöitsijän toimesta tulossa jokaiselle asukkaalle kirjelmä, jossa pyydetään listaamaan korjaus- ja muutostoiveita asuntoon liittyen. Saadaan siis vihdoinkin aukaista suumme niin, että meitä kuunnellaan ja ehkä jotkin toiveemme saattavat jopa toteutua. Voi tätä iloa ja riemua!Meillä on täällä taloryppäässämme käynyt joku remonttireiska tekemässä jotain hommia, muun muassa putki- ja lattiaremonttia. Tämä tyyppi kävisi sitten meillä muillakin toteuttamassa toiveitamme. Jotenkin toki tuntuu, että tämä kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta... mutta silti aion ajatuksella listani kirjoittaa ja ah, siitä tuleekin pitkä!!! :DEn malta odottaa, mitä tästä vielä tulee!

3 kommenttia:

 1. Hienoa! Meillä sama homma. Remppaa on tulossa. Ilmeisesti tulee laminaattilattiat. Ja kaikki pinnatkin uusiksi. Kylppäri on rempattu muutama vuosi sitten. Silloin meni seinät ja lattiat ja saunan ovi uusiksi. Nyt sitten vielä wc.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, laminaattilattia! Kyllä kelpaisi tämän eläväkuvioisen kellertävän muovimaton tilalle laminaatti. <3 Kylppäriin olisi kiva saada jotain remppaa myös, mutta en usko, että se on mahdollista. Samoin aion toivoa seinien, kaappien ja ovien maalausta. Ja paaaaaaaljon muutakin!

   Poista
 2. Toivotaan että toiveesi toteutetaan :-) Mä luulen että ne laminaatit tuovat asunnon kyllä uudelle tasolle, että niitä odotellessa :-)

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...