4. helmikuuta 2012

Jauhelihakasvispaistos

Teinpä tässä päivänä eräänä hyvää ruokaa, joka sopii myös karppaajille ja muille hiilihydraattitietoisen ruokavalion kannattajille. Reseptin lainasin @Maria's blogin ihanalta Marialta. Kiitos!

Jauhelihakasvispaistos

400 gr naudan jauhelihaa
3 pss kruunukasviksia pakastealtaasta
1 prk tomaattimurskaa
1/2 creme bonjour valkosipulituorejuustoa
juustoraastetta

-ruskista jauheliha ja mausta
-sekoita jauheliha ja kasvikset isoon uunivuokaan 
-lisää päälle tomaattimurskaan sekoitettu tuorejuusto sekä juustoraaste
-paista uunissa 200 asteessa alatasolla noin 30 mins tai kunnes pinta kauniin ruskea




Ja sitten kohti uunia

Valmis!



Sovelsin ohjetta sen verran, että laitoin vain yhden pussillisen Kruunusekoitusta ja lisäsin vielä kukkakaalia. Creme Bonjouria laitoin koko purkillisen. Hyvää tuli!

12 kommenttia:

  1. Saako kysyä mitä juustoraastetta käytit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toisessa kuvassa näkyvä mozzarellajuustoraaste on Rainbown.

      Poista
  2. Oon näköjään myös sokea kun en huomannut että juustoraaste näkyi kuvassa :-D

    VastaaPoista
  3. Näyttääpäs hyvältä ja helpolta! Pitää testata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi simppeli oli kyllä ja maistuikin :)

      Poista
  4. Pitääpä kokeilla, katsotaan mitä perhe tykkää ;) Voinhan keittää niille perunat erikseen.
    Näyttää niin herkulliselta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli tosi hyvää kyllä, suosittelen. :)

      Poista
  5. Tuli vesi kielelle, täytyypi kokeilla!

    VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...