27. helmikuuta 2012

Inspirations: Modern Cave

Sisustusblogista rävähti silmieni eteen tällainen mielenkiintoinen juttu kodista "luolassa" ja olihan sitä sitten tutkittava tarkemmin.Yllä olevan kuvan kiviröykkiö hieman hämmentää, en ehkä haluaisi moista kotini huoneen kynnykselle. Onhan tuo jännä juttu ja toki siihen tottuisi, mutta esteettömyys ei ainakaan toteudu. :)
“For 10 years I was dreaming about it, for five years I was looking for a spot for it, for two years working on it, for another two years building it, and finally here it is,” said Alexandre de Betak in an interview with T Magazine about his new home located in a small coastal village in the Tramuntana region of Majorca. He is very much inspired by 70′s architecture, probably because that is what he grew up with.
42 year-old Betak is a renowned events producer, art director and designer whose work includes fashion shows and extravaganzas for clients from Dior to Rodarte to Tiffany.

Ei ehkä omaan makuuni osu tämä koti tuollaisenaan, mutta pakko myöntää, että voisin hyvin asustaa tällaista "luolaa", jos vaikka puiset elementit olisivat valkoiseksi maalattuja. Miltähän tuolla siinä tapauksessa näyttäisi? Nam, kivi vaan uppoaa minuun. <3

4 kommenttia:

 1. Ihana luola :-) Mä kyllä tykkään puun väristä ihan sellaisenaankin. Meillä on keittiössä järkyttävän iso massiivitammea oleva ruokapöytä, joka maksoi pienen omaisuuden, mutta tavallaan se on kodin sydän. Sen ympärille sitten näppärästi tuleekin kerättyä samanväristä puuta olevia huonekaluja jne.

  Meilläkin ollut käytössä sama systeemi kuin luolan yhdessä kuvassa eli ei telkkua ollenkaan vaan videoprojektorista ollaan heijastettu kuva valkoiselle seinälle :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On puun väri ihan kiva, mutta en enää halua sitä kotiini. Mittavissa määrissä ainakaan. Juuri nyt kiehtoo valkoinen. Puun väri tuo mieleen aiemmat yhteensopimattomat ja vanhat kalusteeni.

   Poista
 2. Vähän samoilla linjoilla kuin Satu, että puun väriä voi olla joukossa jonkin verran ja se näyttää kivalle. Liikaa sitä ei saa olla eikä myöskään eri puulajeja kovin paljon. Menee sekavaksi muuten.

  Suomessa ei saisi kyllä lopputarkastusta läpi tuollaisen kynnyksen kanssa, kun joka paikkaan pitää päästä pyörätuolilla...

  Komea luola-asunto tuo on, vaikkei kai luolassa oikeasti olekaan tai ainakin sisustusblogia lukiessani ymmärsin, että vanha talo on sisustettu luolaksi...

  Joskus ennen haaveilin noista kattoparruista, mutta en enää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tuen myös esteettömyyttä. Eihän sitä koskaan tiedä, milloin joutuu turvautumaan pyörätuoliin tms.

   Juu, tuo oli siis vanhaan kivitaloon suunniteltu ja rakennettu luolamainen koti.

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...