7. helmikuuta 2012

Ihana Pentik

Kummasti nykyään eksyn surffailemaan nettikaupoissa. Vaarallista, todella vaarallista! ;) Pentikiltä bongattuja ihanuuksia:

Cecilie sisustustikkaat
Deco lampunvarjostin 38 cm
Manhattan lampunjalka
Rondo lampunjalka
Tilda kakkuvati
Halipupu <3 <3 <3


Kuvat: Pentik

12 kommenttia:

 1. Ihania, varsinkin nuo lampunjalat! Voi voi voi, aina vain tekisi mieli sisustaa..

  VastaaPoista
 2. Riippuen haluaako kevyempää vai jykevämpää jalkaa niin noi Manhattan ja Rondo on aika kivoja vaihtoehtoja. :) Mä tarttisin eteiseen tai makkariin sisustustikkaat. Tollaset, missä on vain puolat. Mulla on vaatesäilytyskriisi ja kaikki puoliksi käytetyt vaatteet lojuu ympäri asuntoa. Osa sohvalla, lattialla, tuolin selkänojilla, eteisessä, makkarin lipaston päällä, kylppärin naulakossa, pesukoneen päällä... KATASTROFI!!! :D

  VastaaPoista
 3. Lampunjalat kolahtavat täälläkin... Niin hienoja! Jaa muuten, tarvittaiskohan me makuuhuoneeseen uudet lamput yöpöydille... Ehkäpä voitais "tarvita". Hitsiläinen, kun vanhoissa valaisimissa vaan ei ole VIELÄ mitään vikaa. :D Onko Pentikilläkin verkkokauppa? Katopas! On päässyt minulta tämä tieto ohi. Mutta onneksi tiedän nyt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihhih, ainahan sitä kaikkea "tarvitsee" ;)

   Poista
 4. Musta halipuput on ihania. Ostin kummitytölle kerran yhden ja sitten piti ostaa itselle perään kaksi :D Muuten olen vähän kyllästynyt Pentikkiin, koska niiden tuotteiden ideat on nykyään niin selvästi haettu alan messuilta, kun saman näköistä tuotetta ilman pentikin leimaa löytyy halpamarketeista. Silloin alkuaikoina kun he suunnittelivat kaiken itse (?). Tosin minkäs sille kilpailulle voi. Harmonisena kokonaisuutena ovat kyllä pystyneet valikoiman pitämään, myymälässä piipahtaminen on aina ilo silmälle :)

  Itse haluaisin tuollaset tikkaat, ettei urheiluvaatteet kuivuis aina ovien päällä... mutta aattelin josko itse koittais... kröh kröh.

  Sulla on kyllä kiva tyyli, itse haluaisin juuri sen oloisen kodin mitä näistä sinun esittelemistä tuotteista syntyisi, mutta lopulta se on yhä vähän mua kuin rakennekynnet. Että sen kokonaisuuden joutuis kuitenkin joku muu rakentamaan ja kuinka pitkään osaisin pitää "hempeää" tai valkoista linjaa on sitten ihan toinen juttu. Mutta tuo sivupalkissa oleva sänky... OIJOI!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole aiemmin kovin paljon Pentikiin tutustunut, mutta kyllä niillä vaan on joitain tuotteita, mistä tykkää.

   Mulle tikkaat kelpaisi myös vaatesäilytykseen, mulla on aikamoinen pula säilytyspaikoista mitä tulee esimerkiksi "puoliksi käytettyihin" vaatteisiin.

   Kiitos kauniista sanoistasi, tässähän ihan hämmentyy. :)

   Poista
 5. Oi meillä on noita halipupusia kolme, ne on sit inania.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on niin pehmeitä, ai että! Ostin kummipojalle tuommoisen joskus Stockalta. Olis itelle kiva saada kans :)

   Poista
 6. Äh minen tiennyt, että Pentikillä on verkkokauppa. Enkä tiedä miten hyvä tästä seuraa. :S :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Verkkokaupat on aika vaarallisia. :) Onneksi mulla ei ole varaa ostoksiin juuri nyt!

   Poista
 7. Mie kans ostin veljentytölle tuommosen halipupun ja ai että son sitte ihanan pehmonen <3 Pentikki kyllä ite suunnittellee, siis Pentikin suunnittelijat, mutta teko taitaa olla muualla ko Suomessa paitti keramiikka, se tehhään ja suunnitellaan Posiolla :) Ihanat nuo valasimet <3 <3 <3 Meilläkään ei oo "vielä" mittään vikkaa nuissa useassa pöytälampuissa mitä kotoa löytyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei taida nyt lähteä munkaan kotiin noista mikään. :)

   Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...